7 Bedste gratis VPN’er til at se Netflix med Netflix USA 2023

Natasja Engholm
Sidst opdateret af Natasja Engholm d. Maj 01, 2023

Eftersom jeg allerede havde betalt for et Netflix-abonnement, ønskede jeg ikke også at købe et VPN-abonnement, for at få adgang til mit yndlingsindhold, når jeg rejste. Men efter at have dækket VPN-branchen i årevis, ved jeg, at det næsten er umuligt at finde en sikker, gratis tjeneste, som kan omgå Netflix’ proxyfejlsbesked og lade dig streame. Endnu værre er det, at jeg har opdaget, at mange populære gratis VPN-tjenester er farlige – nogle inficerer endda din enhed med malware!

For at hjælpe dig med at finde en sikker tjeneste, som fungerer, har jeg sammensat en liste over de fem bedste VPN-tjenester, som giver dig adgang til streaming fra populære Netflix-biblioteker (som USA, Storbritannien og Japan). Selvom selv de bedste gratis tjenester har deres begrænsninger, sørgede jeg for, at alle udbydere på denne liste tilbyder god sikkerhed, hastigheder og datamængder.

For at undgå farlige gratis tjenester, anbefaler jeg, at du prøver en sikker VPN som ExpressVPN gratis i 30 dage. Den deblokerer tonsvis af biblioteker på Netflix og andre platforme. Hvis du beslutter at abonnere koster det dig desuden mindre end en kop kaffe.

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage

Hurtig Guide: De 7 bedste gratis VPN-tjenester til Netflix i 2023

 1. ExpressVPN – Den bedste VPN til at deblokere populære Netflix-biblioteker med fremragende streamingkvalitet. Brug den gratis i 30 dage!
 2. Proton VPN – Ubegrænsede data til endeløs streaming, men hastigheder var for langsomme til at se serier i HD.
 3. Hide.me – Viser ikke nogen reklamer og tilbyder gode hastigheder, men den kan ikke konsekvent trænge igennem Netflix’ placeringsrestriktioner.
 4. NordVPN – Pålideligt og hurtigt servernetværk, men har en kompliceret brugergrænseflade på nogle apps.
 5. Surfshark – Tilbyder ubegrænsede samtidige forbindelser, men er ikke pålidelig til adgang til streamingtjenester.
 6. TunnelBear – Giver dig adgang til alle deres servere, så du kan se mange populære Netflix-biblioteker, men har kun 500 MB månedlig data til rådighed.
 7. Windscribe — Tilbyder 10 GB data om måneden med uafbrudt Netflix-streaming, men tillader kun gratisabonnenter adgang til servere på 11 placeringer.

Deblokér Netflix risikofrit i dag

De 7 bedste gratis VPN-tjenester til at deblokere Netflix – 2023

1. ExpressVPN — bedste Netflix VPN med fantastiske hastigheder til Ultra HD-streaming

Vigtigste funktioner:

 • Globalt netværk med 3000+ servere i 94+ lande
 • Ubegrænset båndbredde til streaming, torrenting og gaming
 • Se Netflix på op til 5 enheder på én gang
 • Fungerer på Windows, Android, Mac, iOS, routere, Amazon Fire Stick og mere
 • Kundesupport døgnet rundt via livechat og e-mail
 • 30-dages pengene-tilbage-garanti

Selvom det ikke er en gratis VPN, er ExpressVPN den bedste til Netflix, og du kan prøve den uden risiko i 30 dage med sin pengene-tilbage-garanti. I modsætning til gratis VPN’er er der ingen begrænsninger eller restriktioner – ExpressVPN har ubegrænset båndbredde, fantastiske hastigheder og adgang til hele sit servernetværk. Det gør den ideel til at bingewatche en sæson af din yndlingsserie på Netflix.

Under test fjernede let blokeringen fra mere end 40+ Netflix-kataloger i USA, Storbritannien, Canada, Frankrig, Japan, Tyskland og andre steder. Endnu bedre oplevede jeg hverken buffering eller forsinkelser under streaming. Faktisk havde jeg endda høje hastigheder på servere i USA, Australien og Japan (som praktisk talt er på den anden side af jorden!).

Skærmbillede af ExpressVPN fjerner blokeringen af Netflix-biblioteket
ExpressVPN’s globale servernetværk fjernede blokeringen af Netflix i alle lande, jeg afprøvede det

Jeg kunne streame Netflix på både computer og mobil, bl.a. min Windows-laptop, MacBook Pro, Android-telefon og iPhone XS. Jeg var virkelig imponeret over, at ExpressVPN kunne fjerne blokering på Netflix-appen på mine smartphones – de fleste VPN’er kan kun få adgang til Netflix.com via en browserapp (som Google Chrome).

ExpressVPN virker på op til 5 enheder på én gang, så du og din husstand kan streame Netflix på hver jeres enhed på samme tid. Du kan endda se serier og film på populære streamingplatforme som fx Disney+, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Max og BBC iPlayer.

Du behøver dog ikke tage mit ord for det. Det er helt risikofrit at streame Netflix med ExpressVPN ved hjælp af pengene-tilbage-garantien i 30 dage. I modsætning til andre VPN’er har ExpressVPN en tilbagebetalingspolitik, hvor der ikke stilles spørgsmål. Jeg testede det selv for at sikre, at det fungerer – og det gør det. Efter at jeg tilmeldte mig en konto, kontaktede jeg en ExpressVPN-medarbejder via deres døgnåbne livechat for at anmode om pengene tilbage. Den blev godkendt inden for få minutter, og pengene var tilbage på min bankkonto inden for kun 4 dage!

Jeg blev overrasket over, hvor hurtigt og nemt det var at anmode om pengene tilbage fra ExpressVPN

Se Netflix med ExpressVPN

2023 Opdatering! ExpressVPN har ladet priserne faldet i et begrænset tidsrum til sindssyge €6.71 om måneden med 1-års-abonnementet (du kan spare op til 49%) + få yderligere 3 måneder gratis! Dette er en tidsbegrænset tilbud, så sørg for at få fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere information om dette tilbud her.

2. Proton VPN – Ubegrænsede data til endeløs Netflix-streaming

Nøglefunktioner:

 • Servere, som let deblokerer Netflix USA, Japan og Holland
 • Ubegrænsede data til at streame Netflix, så meget du har lyst til
 • En enhedsforbindelse tilladt pr. konto
 • Onlinesupportformular og FAQ-problemløsningssider tilgængelige
 • Ingen tidsbegrænsninger på gratisversionen

Proton VPN er den eneste fuldstændigt gratis VPN på denne liste, som giver dig ubegrænset data. Det betyder, at du kan se Netflix, så længe du vil, uden at bekymre dig om, at din databegrænsning bliver overskredet. Jeg brugte den i adskillige måneder til at streame og browse på nettet, og jeg er aldrig blevet afbrudt, selv efter adskillige dage med Netflix-maratons.

Jeg oplevede også, at Proton VPN er fantastisk til at trænge igennem geoblokeringer. Jeg var i stand til hurtigt at deblokere Netflix USA, Japan og Holland med den. Som en ekstra bonus var jeg også positivt overrasket over at erfare, at Proton VPN endda deblokerer Netflix fra Kina. Hvis du planlægger at rejse derover og fortsat ønsker at se dine yndlings-Netflix-serier, er Proton VPN et godt valg.

Skærmbillede af Proton VPN fjerner blokeringen af Netflix-biblioteket
Proton VPNs ubegrænsede data lader dig se så meget, du har lyst til, fra forskellige Netflix-biblioteker

Desuden beskytter Proton VPN gratisbrugere med førsteklasses sikkerhed og databeskyttelsesfunktioner inklusive AES 256-bit-kryptering og striks nul-logs-politik. Når jeg kørte lækageteste, opdagede jeg, at den altid var i stand til at maskere min IP-adresse og DNS-anmodninger. Det betyder, at du ikke får problemer med at trænge igennem Netflix’ proxysporingteknologi for at få adgang til dit favoritindhold.

Den største ulempe ved Proton VPN er, at den er langsommere end andre tjenester på denne liste. Mine tests viste, at den kun var i stand til at opretholde hastigheder mellem 7-11Mbps. Det betød, at jeg ikke kunne streame i HD – Netflix reducerede automatisk videokvaliteten til SD. Selv med lavere videokvalitet, oplevede jeg nogle gange afbrydelser, som varede mere end et minut. Selvom det var irriterende, tænkte jeg, at det var et acceptabelt antal afbrydelser, eftersom det er en fuldstændig gratis tjeneste.

Hvis længere afbrydelser ikke generer dig, mener jeg, at Proton VPN er et godt valg, fordi den ikke har databegrænsninger, og den deblokerer adskillige Netflix-biblioteker. For selv at afprøve den kan du downloade den og se timevis af indhold fra Netflix og mange andre streamingsider som Hulu og HBO nu.

Proton VPN deblokerer også: Hulu, HBO Now, Disney+, YouTube, SlingTV, ESPN m.fl.

Proton VPN fungerer på: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, routere, Chrome, Firefox, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch m.fl.

Få Proton VPN gratis i dag

3. hide.me – Streamer Netflix med meget få afbrydelser og ingen reklamer

Nøglefunktioner:

 • Fem servere i fire lande til deblokering af Netflix USA, Canada, Holland og Tyskland
 • Tilbyder gavmildt 10 GB data (ca. 10 timers SD-streaming)
 • En enhedsforbindelse pr. konto
 • 24/7 livechat og e-mailsupport
 • Ingen tidsbegrænsninger på gratisversionen

For mig er der ikke noget mere irriterende end at vente på, at en reklame bliver færdig, før jeg får forbindelse til mine yndlingsserier. Men det behøver du ikke bekymre dig om med denne tjeneste – Hide.me er helt reklamefri, så du kan forbinde til en server og gå i gang med at se Netflix med det samme.

Jeg oplevede også, at Hide.mes hastigheder var gode. Jeg kunne se Stranger Things på Netflix USA i HD uden forsinkelse og kun fem til 10 sekunders afbrydelse. Når jeg skiftede til SD for at få 10 GB-dataloftet til at vare længere, var jeg glad for, at jeg ikke oplevede nogen forsinkelser eller afbrydelser.

Skærmbillede af hide.me fjerner blokeringen af Netflix-biblioteket

Jeg kunne streame forskellige Netflix-biblioteker med minimal afbrydelse ved hjælp af Hide.me

Da jeg havde gennemgået deres nul-log-politik var jeg tryg ved at bruge Hide.me, fordi jeg vidste, at den ikke ville registrere min streaming eller andre onlineaktiviteter. Jeg var imponeret over at finde ud af, at den er blevet uafhængigt testet af Cybersikkerhedsfirmaet DefenseCode Ltd. for at dokumentere, at den ikke opbevarer brugerdato – selv nogle premium VPN-tjenester nægter at få sådanne tests gjort! Det gav mig tiltro til, at mine streamingaktiviteter aldrig ville blive opdaget af min internetudbyder eller nogen andre tredjeparter.

Selvom Hide.me er sikker og har gode hastigheder, var jeg skuffet over at opdage, at den ikke altid kunne deblokere Netflix. Under mine tests over fem dage var jeg i stand til at tilgå Netflix USA, Canada, Holland og Tyskland. Men jeg var ikke i stand til at oprette en forbindelse ved hvert forsøg. For eksempel deblokerede jeg kun Netflix USA i 10 ud af 15 forsøg. Jeg mener, at det stadig er en god succesrate, når man tænker på, den er gratis, men den var mindre konsekvent end andre VPN-tjenester.

Hide.me er bestemt en god gratis VPN at prøve – særligt hvis du hader reklamer! Den tilbyder gode hastigheder og et gavmildt dataloft til streaming af serier fra de fire forskellige Netflix-biblioteker, den kan få adgang til. Den bedste måde at se, om det fungerer for dig, er ved at downloade og selv prøve den.

Hide.me deblokerer også: Comedy Central, National Geographic, NBC Sports, YouTube, Sling TV m.fl.

Hide.me fungerer på: Android, Windows, iOS, macOS, Amazon Fire OS, routere, Chrome og Firefox.

Få Hide.me gratis i dag

4. NordVPN — Premium VPN Med Lave Priser på Længerevarende Abonnementer

Nøglefunktioner:

 • Korte og lange abonnementer tilgængelige
 • 30-dages pengene-tilbage garanti
 • 5700 globale servere i 59 lande
 • Ubegrænset båndbredde
 • Beskytter op til 6 enheder på samme tid

NordVPN er en af de bedste VPN’er på markedet – og du kan få superbillige priser, når du tilmelder dig et længere abonnement. Det er dog vigtigt at nævne, at priserne stiger ganske markant når dit abonnement fornys.

Jeg var især imponeret over den høje ydeevne af hver server, jeg testede. Bare fordi en VPN har tusindvis af servere, betyder det ikke, at de alle virker. Servere kan stadig have problemer med at fjerne blokeringen af lokale websteder - og nogle kan endda helt fejle fuldstændigt når de forsøger at oprette forbindelse. Jeg fik dog nemt fjernet blokeringen af Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og HBO Max på flere servere i USA og Storbritannien.

Jeg havde dog problemer med at bruge NordVPNs oprindelige Fire TV-app. Selvom det virkede og fjernede blokeringen af nogle streamingtjenester, havde det nogle gange problemer med at fjerne blokeringen af Netflix US og blev ved med at gå ned. Jeg fandt også ud af, at NordVPNs brugergrænseflade til desktop-enheder var mindre brugervenlig end ExpressVPN og CyberGhost.

NordVPN har følgende sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

 • AES 256-bit kryptering
 • En kill-switch, der afbryder din internetadgang, hvis din forbindelse til en VPN-server pludselig ryger.
 • Indbygget annonce- og malwareblokering, så du behøver ikke en tredjeparts annonceblokering.
 • Fuldt revideret nul-lognings (revideret af PwC) – NordVPN gemmer ingen personlige eller identificerende data, mens du er forbundet til VPN.

Derudover inkluderer NordVPN Threat Protection, der beskytter dig mod virus, inficerede websteder og trackere – og det virker, når du har NordVPN-appen åben, selvom du ikke er forbundet til en VPN-server.

Skærmbillede af NordVPNs Windows-app, der viser, at funktionen Threat Protection er altid tændt.

NordVPN beskytter dig mod online trusler 24/7

Du kan streame, torrente og browse gratis i op til 30 dage med NordVPN’s pengene-tilbage garanti. Det har abonnementer der koster helt ned til €3.29 per måned. For at sikre, at du virkelig får dine penge tilbage, testede jeg NordVPNs pengene-tilbage-garanti. I starten forsøgte supportteamet at give mig en forlænget prøveperiode - men de igangsatte min refusion med det samme, efter at jeg fortalte dem, at jeg ikke var interesseret i forlængelsen. Jeg fik mine penge tilbage inden for 6 hverdage.

NordVPN fjerner blokeringer på: Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Hulu, Disney+, Vudu, SkyTV, HBO Go, HBO Now, Sky, SHOWTIME, DAZN, ESPN, YouTube TV, og mere

NordVPN virker på: Windows, Mac OS, Android, iOS, Windows Phone, Chromebook, Linux, Chrome, Firefox, Fire Stick, og Android TV

Få NordVPN nu!

5. Surfshark — Bedste værdi for pengene med ubegrænsede enhedsforbindelser og hurtige hastigheder

Nøglefunktioner:

 • Korte og lange abonnementer tilgængelige
 • 30-dages pengene-tilbage garanti
 • 3200 globale servere i 100 lande
 • Ingen båndbredde begrænsning
 • Tilslut ubegrænsede antal enheder på samme tid

Surfshark tilbyder den bedste værdi for pengene ud af enhver premium VPN på markedet. Du kan tilslutte et ubegrænset antal enheder med et enkelt abonnement (hvilket betyder, at du kan forbinde hele din familie og endda venner!).

Jeg testede Surfsharks ubegrænsede forbindelser på 2 pc'er, 2 telefoner, en Fire Stick 4K og en iPad. Min forbindelse forblev stabil på alle 6 enheder. Selv mens jeg aktivt streamede på alle mine enheder, var min gennemsnitlige hastighed 112 Mbps - hurtigt nok til UltraHD-kvalitet.

Da jeg så prisen på denne service, tænkte jeg, at den umuligt kunne have topkvalitets sikkerhedsfunktioner til en så lav pris, men jeg blev glædeligt overrasket.

Surfshark har følgende sikkerheds- og privatlivsfunktioner:

 • AES 256-bit kryptering på alle enheder, med ChaCha kryptering til rådighed for Android brugere.
 • Wireguard VPN protokol slået til som standard.
 • Diskløse servere med kun RAM for at beskytte dit privatliv (ingen data kan fysisk udtrækkes fra nogen servere).
 • Kill switch (selvom denne ikke er slået til som standard)
 • IP og DNS lækagebeskyttelse

Surfshark tilbyder to-faktor autentificering (2FA) på din konto. Denne funktion kræver, at du indtaster en ekstra kode, før du kan logge ind for at sikre, at kun dig (og dem, du deler din konto med), kan få adgang til din konto.

Mens Surfshark har lidt færre globale servere end rivaler som ExpressVPN CyberGhost og NordVPN, oplevede jeg ingen problemer under mine tests. Jeg oprettede hurtigt og nemt forbindelse til hurtige fungerende servere hver gang, og jeg havde fremragende hastigheder til at streame Netflix i Ultra HD, downloade torrents og surfe på internettet.

Du kan prøve Surfshark selv med dens 30]-dages pengene-tilbage garanti. Den har abonnementer der koster så lidt som. Det er nemt at anmode om en refusion, med Surfsharks live chat funktion€2.30. Selvome support teamet spurgte mig om hvorfor jeg ønskede at annullere mit abonnement, havde jeg ingen problemer med at få mine penge tilbage (og det tog kun 4 dage!).

Surfshark fjerner blokering på: Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, BBC iPlayer, Sling TV, Hotstar, HBO Max, DAZN, og mere

Surfshark virker på: Windows, Mac OS, Android, iOS, Linux, Fire Stick, PS4, Xbox One, Nintendo Switch, Samsung Smart TVs, LG Smart TVs, Android TV, Kodi, og udvalgte routere

Få Surfshark nu!

6. TunnelBear – Mere end 3000 serverplaceringer til at tilgå populære Netflix-biblioteker

Nøglefunktioner:

 • Servere i mere end 20 lande, som kan tilgå Netflix USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig og Japan
 • 500 MB dagligt dataloft
 • Fem samtidige enhedsforbindelser
 • Kundeservice tilgængelig gennem e-mail og online FAQ-netsider
 • Ubegrænset tid til at bruge gratisversionen

Det fede ved TunnelBears gratisversion er, at den giver dig adgang til alle deres servere i mere end 3000 forskellige lande. For at se, hvor gode disse servere var til at tilgå de mest populære Netflix-kataloger, testede jeg dem. Jeg var overrasket over, at TunnelBear kunne deblokere Netflix-biblioteker fra USA, Storbritannien, Canada, Tyskland, Frankrig og Japan.

Skærmbillede af Tunnelbear-streaming Breaking Bad på Netflix USA

TunnelBear tilgik et bredt udvalg af Netflix-biblioteker inklusive USA

TunnelBear har også gode streaminghastigheder for en gratis VPN. Jeg så Breaking Bad på Netflix USA uden forsinkelser og kun to-tre sekunders afbrydelser. På trods af denne hurtige forbindelse var jeg kun i stand til at streame i SD på grund af dataloft – TunnelBears 500 MB månedlige forbrug lader dig kun se omkring 15 minutter af en serie i HD eller omkring en time i SD om måneden!

TunnelBear beskytter dig med god sikkerhed som kryptering af militærstandard for at sikre, at din streaming og andre onlineaktiviteter ikke er synlige for andre. Men den følger ikke en striks nul-log-politik. Den registrerer oplysninger om dit operativsystem og din båndbreddebrug. Personligt mener jeg ikke, at det var et stort problem, fordi det er ikke-identificerbare data. Men hvis databeskyttelse er din højeste prioritet, kan du bruge ExpressVPN til at forblive 100% anonym online.

Med så mange servere at vælge imellem er TunnelBear et godt valg for dig, hvis du ønsker at se et kort afsnit fra et af de mange Netflix-biblioteker, den lader dig få adgang til. Hvis du kun ønsker at se et kort afsnit af en serie, kan du downloade og prøve TunnelBear.

TunnelBear deblokerer også: HBO NOW, Spotify, Twitter, WhatsApp, Facebook, YouTube m.fl.

TunnelBear fungerer på: Windows, macOS, Android, iOS, Linux, Chromebook, Chrome, Firefox, Roku, Kodi m.fl.

Få TunnelBear gratis i dag

7. Windscribe — Gavmildt dataloft og streaming fri for afbrydelser

Nøglefunktioner:

 • 15 servere i 11 lande, som deblokerer Netflix USA, Storbritannien, Canada, Frankrig og Tyskland
 • 10 GB månedligt dataloft til at streame ca. 10 timers Netflix i SD
 • Stream Netflix samtidigt på et ubegrænset antal enheder
 • Tilbyder e-mail-kundeservice og FAQ-problemløsningssider
 • Ubegrænset tid til at bruge gratisversionen

Windscribe er en fantastisk gratis VPN til at se Netflix, da den giver dig et gavmildt dataloft og hurtige streaminghastigheder. Den leverer 10 GB om måneden, hvilket gør det til en af de mest gavmilde gratis VPN-tjenester på markedet. Streaming bruger en masse data, og jeg troede først, at jeg ville nå 10 GB-grænsen hurtigt – men jeg tog fejl. Denne datamængde giver dig mulighed for at se omkring 10 timers Netflix i SD. Da jeg så Uncut Gems på Netflix USA i ca. en halv time, brugte den kun 0,7 GB af mine data. Som en ekstra bonus fandt jeg ud af, at Windscribe giver dig ekstra 5 GB, hvis du tweeter om dem!

Screenshots af Windscribe med adgang til Netflix USA, UK, Canada og Frankrig

Jeg så serier på Netflix USA, Storbritannien, Canada og Frankrig i SD uden forsinkelser

Du behøver heller ikke bekymre dig om streamingkvalitet med Windscribes hurtige servere. De holdt altid hastigheden mellem 18-21Mbps, så jeg kunne se Netflix i SD uden forsinkelser eller afbrydelser. Selv når jeg skiftede til HD, kunne jeg se de samme videoer af høj kvalitet.

Windscribe er også en af de få gratis VPN-tjenester, som tilbyder dig ordentlig onlineanonymitet. De logger ikke brugerdata, som kan identificere dig, og de har kryptering af militærstandard, som gør dine onlineinformationer ulæselige for tredjeparter. Da jeg udførte DNS- og IP-lækage-tests, maskerede den altid fuldstændigt min rigtige IP-adresse. Det beviste over for mig, at dens sikkerhedsfunktioner virkelige skjuler mine onlineaktiviteter, og selv ikke myndighedernes overvågningsagenturer kunne se, hvad jeg egentlig lavede.

Antallet af Netflix-biblioteker, som Windscribe kunne deblokere, var også imponerende. Da jeg testede den i løbet af fem dage, kunne jeg altid deblokere Netflix USA, Storbritannien, Canada, Tyskland og Frankrig uden problemer. Desværre oplevede jeg, at den ikke tillader gratisbrugere adgang til servere i Japan og Australien. Det betyder, at du ikke kan låse populære Netflix-kataloger op der. Hvis du gerne vil se specifikke serier fra disse lande, kan du prøve ExpressVPN for at få adgang til flere Netflix-biblioteker.

Windscribe er fuldstændigt gratis, så du kan selv downloade og prøve den. Du kan deblokere dine yndlings-Netflix-serier uden ekstra omkostninger!

Windscribe deblokerer også: Hulu, HBO Go, Comedy Central, BBC iPlayer, National Geographic, NBC Sports, DAZN, YouTube, Sling TV m.fl.

Windscribe fungerer på: macOS, Windows, Android, iOS, Chrome, Firefox, Linux og Amazon Fire TV.

Besøg Windscribe

Hvordan VPN-tjenester deblokerer forskellige Netflix-biblioteker

VPN-tjenester er i stand til, at trænge igennem Netflix’ proxyfejlbesked ved at narre Netflix til at tro, at du er fysisk placeret et andet sted.

Netflix giver dig kun mulighed for at tilgå biblioteket i det land, hvor du er fysisk placeret. Det gør de for at følge lokale copyright-love. Netflix sporer din placering ved at bruge din enheds IP-adresse – en unik række numre tildelt til at identificere enheden og vise, hvor den er. Hvis du ønsker at forbinde til et bibliotek uden for din placering, vil du blive blokeret.

Men hvis du forbinder til en VPN-tjenestes amerikanske servere, vil du modtage en amerikansk IP-adresse, og Netflix vil give dig adgang til det bibliotek. Det betyder, at en VPN kan omgå Netflix-restriktioner for at åbne indhold for dig fra indholdsbibliotekerne i andre lande, ligegyldigt hvor du er.

Men de fleste gratis (og mange premium) VPN-tjenester har ikke den nødvendige teknologi til at omgå disse restriktioner. Hvis din udbyder ikke bruger stærk kryptering, forebygger lækage og omdirigerer din DNS-anmodning, kan Netflix spore, at du forsøger at omgå dens blokeringer. Hvis det sker, vil den vise den irriterende proxyfejlsbesked og forhindre dig i at gå ind på siden.

Deblokér Netflix med ExpressVPN

Hvorfor du ikke bør bruge en gratis VPN til at se Netflix

Eftersom du allerede er nødt til at købe et Netflix-abonnement, er det forståeligt, at du ikke ønsker også at skulle betale for en VPN. Gennem detaljerede tests har jeg sikret mig, at alle de anbefalede VPN-tjenester i denne artikel er sikre at bruge og fungerer godt – men husk på, at de fleste gratis tjenester ikke deblokerer Netflix, og at de udsætter din sikkerhed for fare.

Dårlig præstation

Størstedelen af de gratis VPN-servere kan ikke konsekvent omgå Netflix’ placeringsbegrænsende teknologi. Det skyldes, at de har begrænsede IP-adresser, færre servere og svag kryptering.

De gratis tjenester, som fungerer med Netflix, er ubegrænsede prøveversioner af premium tjenester. Udbyderne af disse VPN-tjenester begrænser bevidst dine hastigheder, dit dataforbrug, båndbreddeforbrug og servermuligheder. Det betyder, at du er nødt til at finde dig i lange afbrydelser, forsinkelser og databegrænsninger, mens du streamer. Gratis VPN-udbydere sætter disse grænser for at forsøge at presse dig til at opgradere.

Sikkerhedsproblemer

Den endnu større risiko ved gratis VPN-tjenester er, at de kan være farlige. Mange opbevarer detaljerede logs om dine onlineaktiviteter, og nogen sælger endda disse private oplysninger til markedsføringsfolk og andre. Personligt bryder jeg mig ikke om ideen om, at virksomheder tjener penge på data om mig.

Endnu værre er det dog, at mange gratis VPN-tjenester er kendt for at inficere dine enheder med malware. Det giver dem mulighed for at stjæle dine følsomme oplysninger som e-mailadresser, passwords eller endda økonomiske oplysninger. Personligt mener jeg ikke, at det er værd at spare et par håndører på et VPN-abonnement og udsætte mig selv for risici som bedrageri!

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage

Sådan vælger du en sikker gratis VPN til at deblokere Netflix

 1. Tjek om de har servere tilgængelige i det land, du ønsker at tilgå Netflix. Mange gratis VPN-tjenester tilbyder dig ikke fuld adgang til alle deres servere. Så hvis du ønsker at se Netflix USA, skal du sørge for, at din VPN giver dig adgang til dens amerikanske servere.
 2. Se om serverne deblokerer Netflix. Selv hvis en VPN har server i det rigtige land, betyder det ikke, at den kan trænge igennem Netflix’ svære sporingsteknologi.
 3. Undersøg databegrænsninger og andre begrænsninger. Selvom en gratis VPN måske kan deblokere Netflix, er der mange, som har begrænsninger, hvilket virkelig kan påvirke din streamingoplevelse
 4. Sørg for at den VPN, du bruger, har stærk sikkerhed. Den bør indeholde 256-bit-kryptering og IP/DNS-lækagebeskyttelse. Hvis en VPN-tjenestes standardkryptering er svag, kan den afsløre din rigtige placering ved at lække din IP-adresse. Det kan give dig problemer, hvis du tilgår indhold, som er forbudt i dit land.
 5. Sørg for, at dens hastigheder er hurtige nok til uafbrudt streaming. Mange gratis VPN-tjenester har overbelagte servere, der er så langsomme, at du ikke engang kan streame Netflix. Tre-fem Mbps er den minimumhastighed, jeg ser efter, for at få en god streamingoplevelse.
  Netflix-biblioteker Amerikansk Netflix Månedlige data Servere Hastighed Gratis plan Tilmelding med kreditkort
  ExpressVPN 40+ Ubegrænset 3000+ Meget hurtig
  30-dages pengene-tilbage-garanti
  Ja
  Konto påkrævet
  Proton VPN 3 Ubegrænset 2950+ Gennemsnitlig Nej
  Konto påkrævet
  hide.me 5 10GB 2100+ Hurtig Nej
  Konto påkrævet
  NordVPN 11 Ubegrænset 5700+ Hurtig
  30-dages pengene-tilbage-garanti
  Ja
  Konto påkrævet
  Surfshark 14 Ubegrænset 3200+ Hurtig
  30-dages pengene-tilbage-garanti
  Ja
  Konto påkrævet
  TunnelBear 40+ 500MB 3000+ Hurtig Nej
  Konto påkrævet

Deblokér Netflix med ExpressVPN

Hvad er risiciene ved t bruge en gratis VPN?

Gratis er altid fristende, men det er vigtigt kun at vælge en sikker og pålidelig gratis VPN. Alt for ofte opfører 100 % gratis VPN’er sig på en lyssky måde ved at logge din onlineaktivitet og sælge den til tredjepartsannoncører eller inficerer dine enheder med malware. Det kompromitterer din datasikkerhed og sætter dig endda i fare for identitetstyveri. Desuden har mange gratis VPN’er ikke de sikkerhedsfunktioner på højt niveau, du har brug for, til at holde dine data sikre, hvilket resulterer i datalækager, der afslører din aktivitet og identitet.

Alle de gratis VPN’er i denne artikel er “freemium”-VPN’er (gratis tjenester fra premium VPN-udbydere). Du kan stole på, at du får den samme førsteklasses sikkerhed og privatliv med de gratis VPN’er på denne liste, som du ville få med den betalte version. Selvom der er nogle begrænsninger som datalofter, hastighedsbegrænsninger eller serverforbindelser, får du altid højniveausikkerhed, der ikke kompromitterer dine data.

Undgå at bruge disse usikre gratis VPN-tjenester til at tilgå Netflix

Selvom mange gratis VPN-tjenester kan udsætte dig for fare, er her et par særlige, jeg gerne vil advare dig imod:

 • UFO VPN: Undgå denne VPN, da den er involveret i lækager, som efterlader følsomme brugerdata (e-mails, passwords og hele navne) synlige for spioner.
 • TouchVPN: Denne VPN registrerer brugerdata – inklusive IP-adresser og onlinehistorik.
 • OperaVPN: En VPN-tjeneste tilbudt af netbrowser-virksomheden Opera. Da jeg omhyggeligt undersøgte dens databeskyttelsespolitik, opdagede jeg, at den faktisk logger alle mulige personlige informationer (som din placering) og sender dig målrettede reklamer.

Se Netflix med ExpressVPN

Fem løsninger, hvis din VPN stadig bliver blokeret af Netflix

Tag det roligt, hvis du nogensinde ser en fejlmeddelelse, når du forsøger at deblokere særlige biblioteker. Netflix opgraderer hele tiden sit software, og selv de mest pålidelige VPN-tjenester bliver sporet nogle gange. De få gange, det er sket for mig, har jeg brugt disse simple trin til at trænge igennem fejlmeddelelsen hurtigt:

 1. Prøv en anden netbrowser – Jeg oplevede, at skiftet fra Safari til Chrome altid var bedre til at tilgå Netflix.
 2. Ryd din netbrowser-cache- og cookies – Disse data kan afsløre din placering for Netflix. Gå til dine browserindstillinger for at slette din cache og dine cookies, genstart din browser, og forsøg at logge ind på Netflix igen.
 3. Vælg en anden VPN-server inden for det samme land – Den server, du er forbundet til, kan være blokeret af Netflix. Prøv at skifte til en anden server og genindlæs siden.
 4. Kontakt VPN-tjenestens kundeservice – Bed kundeservicemedarbejderne om det Netflix-bibliotek, du forsøger at deblokere og se, hvilke servere der virker til den lige nu. ExpressVPN har 24/7 livechat og e-mailtjeneste, og jeg har altid modtaget hjælpsomme svar fra dem.
 5. Sørg for, at du har den seneste version af din VPN – Når du har opdateret din VPN, prøv at forbinde til Netflix.

Deblokér Netflix med ExpressVPN

Ofte stillede spørgsmål (FAQs) om deblokering af Netflix med en gratis VPN

Hvilke gratis VPN-tjenester deblokerer Netflix med gode streaminghastigheder?

De fleste gratis VPN-tjenester, som kan deblokere Netflix, er langsomme – men efter at have testet mere end 20 tjenester fandt jeg de fem hurtigste gratis VPN-tjenester til at streame med minimale forsinkelser.

Størstedelen af de gratis tjenester er langsomme, fordi de ikke har de nødvendige ressourcer til at give dig gode streaminghastigheder. De begrænser muligvis også bevidst din adgang til servere, båndbredde eller data for at forsøge at presse dig til at opgradere til et betalt abonnement.

Den hurtigste tjeneste til ubegrænset Netflix-streaming er ExpressVPN. Du kan bruge den fuldstændigt gratis i 30 dage med dens pengene-tilbage-garanti, og hvis du beslutter dig for at abonnere har den en lav månedlig ydelse.

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage

? Hvordan kan jeg se amerikansk Netflix med en gratis VPN, når jeg er i udlandet?

 1. Download en pålidelig VPN, som kan deblokere Netflix. Du kan bruge ExpressVPN gratis i 30 dage ved at bruge deres pengene-tilbage-garanti.
 2. Forbind til en amerikansk server. Log herefter ind på Netflix USA for at få adgang til det største tilgængelige bibliotek.
 3. Gå i gang med at streame dine yndlings-Netflix-serier!

Hvilke gratis VPN-tjenester fungerer med Netflix USA, Storbritannien, Canada, Indien, Australien, Japan, Frankrig, Tyskland og Holland?

Bruge dette skema til at se, hvilke Netflix-biblioteker de fem bedste gratis VPN-tjenester på denne liste kan tilgå:

ExpressVPN Proton VPN Hide.me TunnelBear Windscribe
USA
Storbritannien
Canada
Indien
Australien
Japan
Frankrig
Tyskland
Holland

ExpressVPN og TunnelBear kan låse op for det største antal biblioteker, men husk på at TunnelBears strikse dataloft kun lader dig streame ca. en time i SD om måneden! Men du kan bruge ExpressVPN til at deblokere det største antal Netflix-biblioteker og få glæde af ubegrænset streaming.

Deblokér Netflix med ExpressVPN

Kan jeg bruge en gratis VPN til at deblokere på min iPhone, Smart TV, Mac, Android og Windows PC?

Det kommer an på den enkelte enhed – e fem bedste gratis VPN-tjenester til Netflix på denne liste er alle kompatibel med iPhones, macOS, Android, og Windows Pc’er.

De fleste VPN-tjenester har ikke lokalsprogede apps til Smart T, men du kan opsætte en VPN-forbindelse på din router og herefter forbinde dit Smart TV til den. Men de følgende tjenester har lokalsprogede apps til Android TV og Amazon Fire TV:

Windows & Mac Android & iOS Linux Smart-tv Mediestreamingenheder Routere
ExpressVPN
Proton VPN
hide.me
NordVPN
Surfshark
TunnelBear

Hvis du har brug for en tjeneste med bred kompabilitet, anbefaler jeg, at du prøver ExpressVPN fordi den fungerer med de fleste operativsystemer og enheder blandt alle VPN-tjenesterne på denne liste.

Se Netflix med ExpressVPN

Kan jeg bruge en gratis proxy til at deblokere Netflix?

Det korte svar er – nej. Gratis (og selv de fleste premium) proxytjenester har ikke den rigtige teknologi til at trænge igennem Netflix-restriktioner. Hvis du har brug for en hurtig løsninger, kan du prøve en af de fem bedste gratis VPN-tjenester til Netflix.

Selvom både proxyer og VPN-tjenester omdirigerer din internettrafik for at skjule din IP-adresse, er det kun VPN-tjenester, som krypterer dine data og skjuler dig 100%. Det er derfor, proxyer som regel bliver blokeret af Netflix, mens VPN-tjenester af høj kvalitet ikke gør.

Hvis du har brug for en gratis og pålidelig måde til at få adgang til Netflix, anbefaler jeg dig at prøve ExpressVPNs 30 dages pengene-tilbage-garanti. Det er den bedste tjeneste til at deblokere adskillige Netflix-biblioteker, og den giver dig de hurtigste hastigheder til uafbrudt streaming.

Prøv ExpressVPN gratis i 30 dage

Det er sikkert og lovligt at bruge enhver af disse fem gratis VPN-tjenester til at få adgang til Netflix-biblioteker, som er blokeret på grund af din placering. Selvom Netflix måske ikke bryder sig om det pga. licensaftaler med medievirksomheder, er det ikke ulovligt at bruge en VPN.

Men de fleste gratis tjenester er ikke sikre fordi de inficerer dine enheder med malware, og deres svage beskyttelse ikke kan beskytte dig mod overvågning. Det er derfor, det kan være farligt at bruge gratis VPN-tjenester i lande som Kina, Saudi-Arabien og FAE. Eftersom Netflix ofte er blokeret på disse steder, kan du få en bøde eller komme i fængsel, hvis du bliver taget i at bruge en VPN for at tilgå det.

Mine tests viste, at ExpressVPN er den sikreste tjeneste, som lader dig streame Netflix. Den har striks nul-log-politik og bruger kryptering af militærstandard til at beskytte dine onlineaktiviteter 100%. Du kan bruge den fuldstændigt gratis i 30 dage, og hvis du vælger et langtidsabonnement, er den månedlige pris på niveau med en kop kaffe.

Deblokér Netflix med ExpressVPN

Hvilken VPN kræver ikke et kreditkort ved tilmelding og kan deblokere Netflix?

De fem bedste gratis VPN-tjenester i denne artikel kan deblokere Netflix og kræver ikke et kreditkort ved tilmelding.

ExpressVPN (den bedste tjeneste på denne liste) accepterer betalingsmetoder som Alipay, Bitcoin og andre typer kryptovaluta. Desuden kan du prøve den gratis i 30 dage ved at bruge dens pengene-tilbage-garanti. Det giver dig masser af tid til at streame så meget, du ønsker fra de populæreste Netflix-biblioteker. Når jeg bad kundeservice om at få mine penge tilbage efter at have betalt med Bitcoin, fik jeg dem retur i løbet af fire dage!

Kan jeg se amerikansk Netflix, japansk Netflix og andre lande med en gratis VPN?

Det kommer an på. Gratis VPN’er har ofte kun højst en håndfuld serverforbindelser, hvor nogle kun tilbyder en enkelt forbindelse for at få adgang til Netflix. Det betyder, at du kun kan se Netflix-biblioteker et begrænset antal steder, og du kan muligvis ikke få adgang til dit lands Netflix-serier og -film.

Den eneste måde at garantere adgang til Netflix er med en premium-VPN. Tjenester som ExpressVPN og CyberGhost har flere servere, der forbinder til Netflix, så du kan gå i gang med at streame uden problemer. Du kan bruge disse servere til at få adgang til amerikansk Netflix, japansk Netflix, britisk Netflix, canadisk Netflix, tysk Netflix m.fl.

Hvad er den bedste gratis VPN til Netflix?

Baseret på mine tests er den bedste gratis VPN til Netflix Proton VPN. Det tilbyder ubegrænset data, så du kan streame på Netflix så meget du vil. Desuden har Proton VPN servere i 3 populære Netflix-lande – USA, Japan og Holland. Mine kolleger og jeg kunne nemt få adgang til vores Netflix-konti med Proton VPN og havde problemfri, forsinkelsesfri streaming, da vi oprettede forbindelse. Den eneste ulempe er, at hastighederne i bedste fald er gennemsnitlige, så du skal muligvis streame i SD frem for HD-kvalitet.

Den bedste samlede VPN til Netflix er ExpressVPN. Selvom den ikke er gratis, mener jeg, den er værd at betale for – du får lynhurtige hastigheder (ideel til Ultra HD-streaming), mere end 3000 serverforbindelser til adgang til over 40 Netflix-biblioteker og førsteklasses sikkerheds- og privatlivsfunktioner. Desuden kan du trygt købe ExpressVPN, da den er understøttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti, så der er ingen risiko for dig.

Kan jeg se Netflix gratis?

Desværre ikke. Netflix har ikke et gratis niveau eller en gratis prøveperiode, og det vil du ikke være i stand til bruge en gratis VPN til at se Netflix uden at betale for streamingtjenesten. Du kan dog gøre din Netflix-streaming lidt billigere ved at bruge en gratis VPN. På den måde betaler du kun for Netflix og ikke for din VPN.

Er Netflix stadig gratis i 30 dage?

Desværre nej. Netflix har ikke længere en 30-dages gratis prøveperiode. Du skal abonnere på tjenesten for at begynde at streame, og jeg anbefaler, at du forbinder til en sikker VPN, før du afleverer dine betalingsoplysninger. Dette sikrer, at dine økonomiske oplysninger er beskyttet af den krypterede forbindelse, hvorefter du kan begynde at streame dit foretrukne Netflix-indhold.

Deblokér forskellige Netflix-biblioteker gratis i dag

Med den rigtige VPN, kan du se dine ynglingsserier overalt. Hvis du leder efter en gratis tjeneste til at deblokere Netflix, så vær forsigtig, når du vælger en udbyder – mange fungerer ikke ordentligt og er farlige.

Efter at have testet mere end 20 gratis VPN-tjenester opdagede jeg, at ExpressVPN er det bedste valg til at streame Netflix. Det er den mest pålidelige til at deblokere populære biblioteker og streame serier i UltraHD uden forsinkelser. Desuden giver den dig adgang til andre streamingtjenester som Hulu, Disney+ m.fl.

Det bedste er, at du kan bruge den 100% gratis i 30 dage ved at bruge dens pengene-tilbage-garantiperiode. Hvis du ikke er fuldstændig tilfreds med den, så kontakt deres kundeservice og bed om at få pengene retur. Da jeg selv gennemgik processen, fik jeg mine penge tilbage på kun fire dage!


Andre af de bedste VPN-tjenester, som kan deblokere Netflix

Top valg
ExpressVPN
$6.67 / måned Spar 49%
CyberGhost VPN
$2.11 / måned Spar 82%
Private Internet Access
$1.99 / måned Spar 81%
NordVPN
$3.29 / måned Spar 75%
Surfshark
$2.30 / måned Spar 82%
Kunne du lide denne artikel?
Så anmeld den venligst!
Jeg hadede den Jeg kan ikke rigtigt lide den Den var ok Ret god! Var vild med den!
3.90 Brugere som har 3 stemt
Overskrift
Kommentar
Tak for din feedback