Top 11 Bedste VPN’er i Danmark i 2024: Test & Sammenligning

Hundredvis af VPN’er hævder at være de bedste, men de kan ikke alle være de hurtigste, sikreste og billigste. For at få et endegyldigt (og ærligt) svar testede mit team og jeg grundigt 157 VPN’er over en periode på 3 måneder, og rangerede dem i forhold til følgende must-have-kriterier:

  • Avancerede sikkerheds- og databeskyttelsesfunktioner
  • Hurtige hastigheder med et globalt netværk af servere
  • Får adgang til populære websteder (som Netflix og Disney+) og P2P-understøttelse
  • Dedikerede, brugervenlige apps til Windows, Mac, Android, iOS og mere
  • God værdi for pengene, plus 24/7 kundesupport

Overordnet set er ExpressVPN den #1 VPN i 2024, med sikkerhed og privatliv i topklasse, hurtige hastigheder på dets globale netværk og mere. Derudover kan du prøve ExpressVPN komplet risikofrit!

Prøv ExpressVPN risikofrit!

Hurtig guide: De bedste VPN’er i 2024

  1. ExpressVPN – #1 VPN i 2024 med fremragende hastigheder, avancerede privatlivs- og sikkerhedsfunktioner og 3000+ servere til streaming og torrenting. Du kan prøve ExpressVPN risikofrit i dag!
  2. CyberGhost – Premium VPN til hurtig streaming og sikker torrenting for desktopbrugere, men mobilapps til Android og iOS er mere begrænsede.
  3. Private Internet Access – Bedst til avancerede brugere på grund af netværks-, privatlivs- og sikkerhedsindstillinger, der kan tilpasses, men med hovedkontor i USA.
  4. NordVPN – Unikke sikkerhedsfunktioner og proprietære NordLynx protokol tilbyder sikkerhed og hastigheder i verdensklasse, men apps er ikke så intuitive for begyndere.
  5. Surfshark – Detaljeret interface gør det let at vælge en pålidelig, sikker server, men forårsager lavere hastighed og høj ping på langdistance forbindelser.

Herudover kom 6 andre fantastiske VPN’er på listen! Hop hertil for at læse mere.

Top 11 Bedste VPN’er i Danmark i 2024: Test & Sammenligning

1. ExpressVPN – Bedst til privatliv og sikkerhed med en bred vifte af beskyttelsestiltag

Hurtigt kig: ExpressVPNs resultater

Hastigheder Fantastisk – Høje hastigheder til streaming, torrenting og gaming, med ubegrænset båndbredde
Sikkerhed Avanceret – AES 256-bit-kryptering, TrustedServer-teknologi, automatisk kill-switch, split tunneling og ingen IP-adresse læk
Privatliv Striks – Lokaliseret på de British Virgin Jomfruøer uden for 5/9/14 Eyes med dokumenteret nul-lognings politik
Lokalsprogede apps til Alle udbredte enheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, Chromebook, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Kindle Fire, Nook og routere
Dokumenteret afblokering Alle større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Max, Kodi, Sling TV, fuboTV, YouTube TV, DAZN, ESPN+, Showtime m.fl.
Torrenting Understøttet – Globalt netværk med over 3000 servere, alle tillader P2P
Kundeservice Hurtig respons 24/7 via live chat, onlineformular og e-mail
Enhedsforbindelser 8
Pengene-tilbage garanti 30 dage
Mindre ulemper Ingen kill-switch på iOS appen
Bedste pris €6.71/måned (abonnement: 15 måneder)

2024 Opdatering! ExpressVPN har ladet priserne faldet i et begrænset tidsrum til sindssyge €6.71 om måneden med 1-års-abonnementet (du kan spare op til 49%) + få yderligere 3 måneder gratis! Dette er en tidsbegrænset tilbud, så sørg for at få fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere information om dette tilbud her.

ExpressVPN er det bedste valg, hvis du gerne vil have en meget sikker VPN med maksimal kryptering og private beskyttelsesfunktioner. Du har friheden til at browse anonymt på internettet, komme forbi firewalls, censur og andre online restriktioner. Faktisk er ExpressVPN en af de meget få VPN-tjenester, som stadig fungerer i Kina og kan omgå regeringens hårde internetregler!

ExpressVPN har følgende sikkerheds og privatlivs features:

  • AES 256-bit kryptering og en 4096-RSA nøgle, som opsætter og autentificerer den krypterede tunnel.
  • En killswitch, der automatisk blokerer dit internet, indtil du sikkert får genoprettet forbindelse til en server.
  • Lækagebeskyttelse – Stopper IP, DNS og WebRTC lækager for at sikre dine personlige data.
  • TrustedServer-teknologi – RAM-baserede servere, der automatisk sletter alle data ved hver planlagte genstart.
  • En tredjepartsrevideret nul-lognings politik – plus, Tyrkiske myndigheder forsøgte få brugerdata fra ExpressVPN ved fysisk at beslaglægge servere, og fandt intet.
    Skærmbillede af ExpressVPN passerer en IP-, WebRTC- og DNS-lækagetest, mens der er oprettet forbindelse til en server i USA
ExpressVPN har indbygget beskyttelse, som på sikker vis skjuler din rigtige IP-adresse

Jeg kan godt lide at alle 3000+ ExpressVPN-servere understøtter torrenting og streaming, og jeg havde høje hastigheder, uanset hvilken ExpressVPN-server jeg brugte. Jeg kørte hastighedstest på flere servere i USA, Storbritannien, Tyskland og Australien. Downloadhastighederne var konsekvent høje og faldt kun 16 %-25 % fra standard hastigheden på alle lokationer.

Eksempler på Express VPN-hastighedstest på globale servere
ExpressVPNs hastigheder er konsekvent hurtige på alle servere

Jeg oplevede ingen problemer da jeg skulle torrente store filer, spille online spil eller streame serier og film i UHD. På flere forskellige servere kan ExpressVPN nemt tilgå:

Netflix (US, UK, Japan, og mere) Disney+ Hulu Amazon Prime Video HBO Max BBC iPlayer
CBS All Access Hotstar Showtime DAZN ESPN Paramount+
Peacock Discovery+ fuboTV Sling TV YouTube TV …og mere!

Du kan ikke installere ExpressVPN direkte på alle enheder, men du kan bruge ExpressVPNs MediaStreamer-funktion. Det er en DNS-tjeneste, der lader VPN køre på næsten alle enheder, hvor du manuelt kan indtaste netværksindstillinger. Jeg fandt opsætningen meget enkel, testede den på min PS4 og streamede Netflix uden problemer.

Med hensyn til brugervenlighed, er ExpressVPN ideel til både begyndere og avancerede VPN-brugere. Dens grænseflade er enkel og nem at navigere rundt i, og med danske apps til flere platforme. Installation og opsætning tog mindre end et minut, så jeg kunne få forbindelse næsten øjeblikkeligt. Plus, ExpressVPNs browserudvidelser giver dig fuld kontrol over VPN-appen fra din browser – ingen anden VPN-app tilbyder denne funktionalitet.

ExpressVPN starter sine abonnementer ved €6.71 om måneden (abonnement: 15 måneder). Du kan bruge standardbetalingsmuligheder som betalings- og kreditkort eller PayPal, men hvis du foretrækker en anonym mulighed, kan du også vælge Bitcoin.

Alle planer er understøttet af en 30-dages tilfredshedsgaranti, så du kan prøve ExpressVPN uden risiko. Det er en “no questions asked”-refusionspolitik, så du behøver ikke angive en grund, hvis du ombestemmer dig. Jeg testede dette selv, og det var nemt at få mine penge tilbage. Jeg blev ikke presset til at blive, og min anmodning blev behandlet med det samme – jeg fik fuld refusion på 5 dage.

Du kan finde alle testresultaterne i ExpressVPN-anmeldelsen med en detaljeret analyse af hastighed, sikkerhed, brugeroplevelse m.m.

2. CyberGhost – Bedst til hurtig streaming og sikker torrenting på særlige servere

Hurtigt kig: CyberGhost resultater

Hastigheder God – Optimerede servere tilbyder UHD-streaming og hurtig torrenting
Sikkerhed Avanceret – 256-bit AES-kryptering, kill-switch, ingen datalækager og indbygget adblocker
Privatliv Striks – Baseret i Rumænien (uden for 5/9/14 Eyes) med nul-lognings politik
Lokalsprogede apps til Alle hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, Android TV, Amazon Fire Stick og Amazon Fire TV
Dokumenteret afblokcering Alle større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Max, Kodi, Sling TV, fuboTV, YouTube TV, Showtime m.fl.
Torrenting Understøttet – Optimerede servere til sikker P2P-aktivitet
Kundeservice Hurtig respons 24/7 via live chat, onlineformular og e-mail
Enhedsforbindelser 7
Pengene-tilbage-garanti 45 dage
Mindre ulemper iOS-app har ingen adblocker eller split tunneling-funktioner
Ingen optimerede P2P-servere tilgængelige på iOS eller Android-apps
Bedste pris €2.19/måned (2-års-abonnement + 2 måneder gratis)

2024 Opdatering! Du kan abonnere på CyberGhost for kun €2.03 om måneden + få ekstra 4 måneder gratis med 2-abonnementet (spar op til 83%)! Dette er en begrænset tilbud, så fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere oplysninger om det tilbud her.

CyberGhost gør streaming og torrenting nemt med en række optimerede servere. Alle optimerede servere er blevet automatisk konfigurerede til bedst mulige hastighed og ydeevne, så du ikke behøver at opsætte noget manuelt – du skal simpelthen bare simpelthen.

Du kan finde CyberGhosts streamingservere ved at klikke pa “Til streaming ”-knappen i appen. Alle servere er optimerede til en særlig streamingstjeneste, så du altid er garanteret en forbindelse, som fungerer. Personligt synes jeg det er en fantastisk funktione – jeg har testet mange VPN-tjenester, hvor jeg var nødt til at forbinde til adskillige servere for at finde en enkelt server, som fungerede. CyberGhost har fuldstændigt fjernet det problem, ved kun at vise servere, som de er sikre på virker.

Skærmbillede af CyberGhost VPNs optimerede servere, der fjerner blokering af streamingplatforme som Netflix, Sling TV og Amazon Prime

CyberGhost gør det nemt at vælge den rigtige server til din streamingstjeneste

Jeg fik dette bekræftet, da jeg testede servere optimeret til Netflix USA, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer og Max. Min forbindelse fungerede hver gang – jeg kunne gå i gang med at streame næsten med det samme, og min videokvalitet var altid UHD med gennemsnitshastigheder mellem 28Mbps og 30Mbps.

Jeg fik let adgang til Netflix USA fra min placering i Storbritannien med CyberGhost

Hele listen over optimerede servere inkluderer streaminggiganter som Netflix UK, Netflix Japan, YouTube TV, NBC, ESPN+, Sling TV og Crunchyroll samt mindre tjenester som Yle.

De optimerede servere til torrenting har et lignende setup. Ved at klikke på “Til torrenting ”-knappen (kaldet “Til downloading på Mac og iOS-apps) blev jeg præsenteret for en liste over servere, som understøtter P2P-fil-deling og BitTorrent. Jeg valgte den belgiske server, da den er tættest på mig med et lavt antal brugere og lav belægning. Alle disse faktorer vil resultere i hurtigere hastigheder – hvilket var tydeligt, da min 2GB-fil var færdig med at downloade på mindre end ni minutter.

Skærmbillede af CyberGhost VPNs optimerede servere til download og torrenting

Hurtige servere har en lav indlæsningsprocent, lavt antal brugere og er tæt på din fysiske placering

Men når det gælder torrenting, handler det ikke altid om høje hastigheder. Stærk sikkerhed og privatliv er essentielt, særligt hvis du bor I et land, hvor P2P-aktiviteter er begrænsede eller forbudte. Det er her, CyberGhost præsterede særligt godt. Dine onlineaktiviteter er beskyttet af en striks nul-log-nings politik, og sikret med 256-bit AES-kryptering. Det er den stærkeste kryptering på markedet i dag, og brugt af regeringer over hele verden. I appen finder du også indstillinger, hvor du kan blokere for reklamer, trackere og malware, hvilket er særligt nyttigt, når du browser torrentsider.

CyberGhost har også følgende kraftfulde sikkerheds og privatlivs funktioner:

  • 256-bit AES kryptering — som holder alle data sikre i den krypterede tunnel, og sikrer konstant beskyttelse i verdensklasse.
  • En kill switch — er tilgængelig på alle apps i tilfælde af at VPN forbindelsen afbrydes.
  • En streng nul-lognings politik – der er blevet uafhængigt revideret for at bekræfte at CyberGhost aldrig logger eller opbevarer dine data.
  • Ultra-private “NoSpy” servere — er baseret i Rumænien, som ikke har nogle elektroniske overvågnings love.
  • Sikre protokoller — inklusiv WireGuard, OpenVPN, og IKEv2.

Herudover har CyberGhost en automatisk kill- switch, der sikrer at din IP-adresse og personlige data aldrig bliver afsløret, selv hvis VPN-forbindelsen bliver ustabil. Men jeg ville gerne have set mere unikke og torrenting-venlige funktioner. For eksempel understøtter ExpressVPN torrenting på deres iOS og Android apps, men Cyberghost har fjernet deres torrentingoptimerede servere fra deres mobilapps.

Jeg anbefaler primært CyberGhost til Windows, Mac og Linux desktop brugere, især eftersom disse lokalsprogede apps er bedre end konkurrenterne, hvad streaming og torrenting angår. Det er en fantastisk pris på kun €2.19/måned (2-års-abonnement + 2 måneder gratis), og du kan få endnu større rabat, hvis du tjekker denne skjulte rabatkuponside! Hvis du ikke er sikker på, om du vil binde dig til et langsigtet abonnement – så bare rolig. Det er risikofrit at afprøve CyberGhost med deres 45 dages pengene-tilbage-garanti og afprøve alle funktioner. Hvis du ikke er tilfreds, eller du bare ikke har lyst til at fortsætte tjenesten, kan du anmode om at få hele beløbet refunderet gennem kundeservice. Der vil ikke blive stillet spørgsmål.

Hvis du har brug for yderligere information, før du træffer en beslutning, så læs hele CyberGhost-anmeldelsen for et dyk ind i hastighed, privatliv, sikkerhed og andre funktioner.

3. Private Internet Access (PIA) – Bedst til avancerede brugere med brugertilpassede sikkerhedsindstillinger

Hurtigt kig: PIA resultater

Hastigheder Gennemsnitlig – Varierende hastigheder afhængig af serverplacering
Sikkerhed Avanceret – Kryptering af militærstandard, kill-switch, lækagebeskyttelse og blokering af reklamer, trackere og malware
Privatliv Striks – En dokumenteret nul-lognings politik auditeret af Deloitte
Lokalsprogede apps til De fleste enheder – Android, iPhone, Windows, Mac og Linux
Dokumenteret afblokering Alle større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Max, BBC iPlayer, Sling TV, fuboTV, CBS All Access m.m.
Torrenting Understøttet – Alle de over 35000 servere i netværket understøtter P2P
Kundeservice Hurtig respons 24/7 via live chat, onlineformular og e-mail
Enhedsforbindelser Ubegrænset
Pengene-tilbage-garanti 30 dage
Mindre ulemper Ikke alle servere fjerner blokering på Netflix USA eller Hulu
Ingen adblocker eller OpenVPN-protokol på iOS-app
Bedste pris 1.85 €/måned (2-års-abonnement + 2 måneder gratis)
2024 Opdatering! Du kan abonnere på PIA for kun €1.85 om måneden + få ekstra 4 måneder gratis med 2-abonnementet (spar op til 83%)! Dette er en begrænset tilbud, så fingrene i det nu, før det slutter. Se yderligere oplysninger om det tilbud her.

Private Internet Access (PIA) tilbyder avancerede privatlivs- og sikkerhedsfunktioner, som du kan tilpasse dine egne behov. Du kan finde en mængde brugerpassede muligheder på de lokalsprogede Android, iPhone, Windows og Mac apps.

For at kunne tilbyde sikkerhed og privatliv i verdensklasse, har PIA følgende funktioner:

  • SOCKS5 og Shadowsocks proxier — tilgængelig gennem en multi-hop forbindelse, for at sløre din forbindelse, og hjælper med at undgå netværks begrænsninger.
  • Data lækage beskyttelse — beskytter din aktivitet fra nysgerrige blikke ved at stoppe DNS og IP lækager.
  • Kill switch — afbryder automatisk adgangen til internettet, for at sikre data privatliv, hvis forbindelsen afbrydes.
  • Streng nul-lognings politik — Uafhængigt revideret for at garantere PIA’s udtalelse om at de ikke opbevarer nogle logs eller data.

For eksempel kan du vælge, hvilke datakrypteringsstandarder du ønsker at implementere: AES-128, AES-256, eller ingen kryptering overhovedet (selvom dine loginoplysninger vil blive krypteret, og din IP-adresse forbliver skjult). Jeg anbefaler AES-256-kryptering, da den er praktisk talt ubrydelig – men det er rart at have mulighed for at vælge hurtigere hastigheder til gengæld for et lavere niveau af kryptering. Hvad der er mere sjældent er, at du endda har kontrol over håndtrykskryptering, som bruges til at etablere en sikker forbindelse med PIA selv. Der er seks muligheder i alt, men inkluderer RSA og ECC.

Skærmbillede af Private Internet Access VPN og dens app til Mac, der viser fanen Forbindelses tilpasningsmuligheder

PIAs lokalsprogede app tilbyder brugertilpassede indstillinger, som jeg ikke har set i nogen anden VPN

Men hvis du er virkelig privatlivsbevist, vil du blive bekymret over, at PIA har hovedkvarter i USA. USA er et grundlæggende medlem af det 5 Eyes-efterretningsdelende netværk. Selvom jeg til at begynde med var bekymret, blev jeg hurtigt beroliget, da jeg opdagede, at PIAs nul-lognings politik er blevet testet og dokumenteret (ligesom ExpressVPN).

Den russiske regering beslaglagde tidligere PIA servere, men var ikke i stand til at gendanne nogle brugerdata, så jeg er sikker på, at den strikse nul-lognings politik bliver respekteret. Desuden vedtog Rusland kort efter denne episode en lov, som gav mandat til, at enhver VPN-udbyder bevarer trafiklogs. Som en direkte konsekvens heraf fjernede PIA deres servere fra landet. Jeg var glad for at se, at PIA gjorde så stor en indsats for at beskytte deres kunders data.

Heldigvis behøver du ikke tro på PIA’s påstande om en fremragende nul-lognings politik, bare fordi de siger det. VPN’en blev for nyligt auditeret af en tredjepart ved navn Deloitte, som er en af de Big Four-virksomheder, som validerer politikker såsom PIA’s. Deloitte gav PIA fantastiske karakterer og sikrer dermed, at deres nul-lognings politik var legitim, og at der ikke blev ført nogle brugerlogs.

Skærmbillede af Private Internet Access VPN's hjemmeside med et blogindlæg, der beskriver årsagen til PIA's tilbagetrækning fra Rusland

PIA offentliggjorde en gennemsigtig opdatering om deres beslutning om at trække sig fra Rusland

PIAs forpligtelse til privatliv gør det til en god løsning til anonym browsing (den er kompatibel med Tor) og sikker torrenting. Alle servere tillader P2P-fil-deling og brug af BitTorrent, hvilket er belejligt da du ikke behøver at begrænse dig selv til specifikke servere.

Desværre underpræsterer PIA en smule, hvad streaming angår. Hulu var ekstremt langsom til at indlæse, og jeg kunne kun forbinde til Vest, Florida, New York City, og Washington DC-servere. Jeg kæmpede også med at afblokere Netflix USA – kun Chicago, Øst, New York City og Washington DC-serverne fungerede. Mine hastigheder var langsomme, og det tog et par minutter for min streamingkvalitet at forbedres til UHD.

Screenshot of PIA streaming Stranger Things on Netflix
PIA er ikke den bedste VPN til Netflix USA, men kan afblokere fem andre lande (som Storbritannien og Canada)

Men PIA afblokerede let Netflix Storbritannien, Canada, Australien, Frankrig og Japan. Jeg kunne let streame Disney+ (alle amerikanske servere), Amazon Prime Video (alle amerikanske og engelske servere) og BBC iPlayer (alle engelske servere). I alle disse tilfælde var mine hastigheder hurtige, og jeg så i UHD-kvalitet efter kun nogle få sekunders afbrydelse.

Hvis du leder efter en premium-VPN, som tilbyder fuld kontrol over dine privatlivs- og sikkerhedsindstillinger, så anbefaler jeg stærkt PIA. Jeg anbefaler dig at prøve PIA med 30 dages pengene-tilbage-garanti. Du kan altid få dine penge tilbage, så længe du annullerer inden for 30 dage. Glem ikke kigge efter aktive rabatkuponkoder, da der nogle gange er gigantiske rabatter på op til 75%!

Hvis du stadig ikke er sikker på, om PIA er den rigtige VPN til dig, så se hele PIA-anmeldelsen, som dækker detaljerede testresultater og research.

4. NordVPN – Unikke Funktioner Tilbyder Sikkerhed og Netværks Tilgængelighed i Verdensklasse

Hurtigt Overblik: NordVPN Resultater

Hastighed Hurtig – Imponerende hastigheder på lokale og fjerntliggende forbindelser
Sikkerhed Avanceret – AES-256-bit kryptering, kill switch, Trussel Beskyttelse og lækagebeskyttelse
Servere Stort udvalg – Et netværk på 6.300+ servere i 110 lande
Privatliv Streng – Baseret i Panama (udenfor 5/9/14 Eyes) med en revideret nul-lognings politik
Native Apps Til: Alle hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, og routere
Fjerner Blokering På: Alle større streaming platforme – Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Max, og mere
Torrenting Supported – Dedikerede P2P server muliggør torrenting
Kundeservice Hurtigt svar 24/7 via live chat og email
Forbundne Enheder 10
Pengene-Tilbage Garanti 30 dage
Mindre Ulemper Meget få slørede servere
Villig til at dele personligt identificerbare data, hvis anmodet af myndigheder
Bedste Pris €4.39/md (2-års-abonnement)

NordVPN’s unikke funktioner øger din online sikkerhed og din netværkstilgængelighed. Disse inkluderer:

  • Trussel Beskyttelse – er avanceret malware beskyttelse, og ad og tracker blokering, som sikrer dine enheder selv når VPN’en ikke er tilsluttet.
  • Meshnet — lader dig tilgå dine enheder eller dit hjemmenetværk når du er udenlands, ved at skabe en sikker krypteret tunnel mellem enhederne – du kan eksempelvis oprette forbindelse til din hjemme PC med din smartphone når du rejser, for at streame på dine lokale konti, dele filer, spille spil eller fjernarbejde.
  • Dark Web Monitor — sender dig advarsler og informerer om sikkerheds ændringer, hvis dine personlige data offentliggøres online, tjekker efter e-mailadresser, kodeord, kontaktdetaljer og mere.

Disse funktioner er tilgængelige på alle NordVPN’s abonnementer, og det er let at konfigurere dem. Threat Protection og Dark Web Monitor skal ganske enkelt bare slås til, og det tog under 5 minutter at tilslutte forskellige enheder med Meshnet, og lave mit personlige netværk.

For yderligere at sikre din online sikkerhed og privatliv, tilbyder NordVPN følgende funktioner til alle dets server forbindelser:

  • AES-256-bit kryptering — alle servere er beskyttet af kryptering i militær kvalitet, for at sikre at dine data er sikre og anonyme.
  • Kill switch — blokerer adgang til internettet for at undgå ubeskyttede forbindelser, der kan eksponere dine data.
  • Auto-connect — opdager når du bruger et usikkert netværk, og opretter forbindelse til en server for at opretholde sikkerheden.
  • Revideret nul-lognings politik — Uafhængigt bekræftet at NordVPN ikke logger eller opbevarer dine data.

Jeg var imponeret over NordVPN’s protokol udvalg, som inkluderer den proprietære NordLynx protokol. NordLynx bruger et WireGuard template og et dobbelt NAT (Network Address Translation) for høje hastigheder og uovervindelig sikkerhed.

Da jeg brugte NordLynx, var mine hastigheder med NordVPN konsekvent høje på tværs af dets globale server netværk. Under tests blev min hastighed kun sænket med 20% i gennemsnit, selv da jeg brugte langdistance forbindelser. Det gjorde det let at downloade torrents, spille online spil, surfe på nettet og streame på følgende tjenester i UHD kvalitet:

Netflix  Amazon Prime Video Disney+ Hulu BBC iPlayer
Showtime ESPN DAZN HBO Max …og mere!

Du vil også lægge mærke til at NordVPN også har optimerede servere til torrenting, Onion Over VPN, og multi-hop forbindelser. Jeg lagde mærke til at det gjorde det enkelt og nemt at vælge præcis den rette server til mine online aktiviteter.

Dog var jeg skuffet over at lære at NordVPN har meget få slørede servere i dets netværk. Dette er en premium funktion som andre VPN’er har som standard på alle server forbindelser, og gør det let at undgå proxydetektion, der blokerer adgang til hjemmesider og tjenester. Med et begrænset antal kan du ikke altid oprette forbindelse til en sløret server.

Heldigvis er NordVPN en ganske billig mulighed (abonnementer starter på €4.39/måned) og alle abonnementer bakkes op af en 30-dages pengene-tilbage garanti. Hvis du ændrer mening, kan du kontakte 24/7 livechatten for at få pengene tilbage. Det gjorde jeg, og fik mine penge tilbage inden for 7 dage.

5. Surfshark – Funktionsrig Budget VPN Ideel til at Finjustere Din Forbindelse

Hurtigt Overblik: Surfshark Resultater

Hastighed Gennemsnitlig – Hurtige globale hastigheder, men overraskende høj ping
Sikkerhed Avanceret – AES-256-bit kryptering, kill switch, lækagebeskyttelse og mere
Servere God – Et netværk på 3200+ servere in 100 lande
Privatliv Streng – Baseret i Holland (del af 9 Eyes Alliance) med en revideret nul-lognings politik
Native Apps Til: Alle udbredte enheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, og routere
Fjerner Blokering på: Alle større streaming platforme – Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Max, og mere
Torrenting Understøttet – Optimerede P2P forbindelser i torrent-venlige områder
Kundeservice Hurtigt svar 24/7 via live chat og email
Forbundne Enheder Ubegrænset
Pengene-Tilbage Garanti 30 dage
Mindre Ulemper Hovedkvarter i et 9 Eyes Alliance land
Høj pris for korttids abonnementer
Bedste Pris €2.19/md (2-års-abonnement + 3 måneder gratis)

Surfshark’s apps er spækket med konfigurerbare funktioner, ideelt til at finjustere dine forbindelser. Disse funktioner inkluderer personliggjorte multi-hop forbindelser, en roterende IP adresse, split tunneling og konfigurerbar auto-connect. Da jeg havde konfigureret Surfshark til mine behov, følte jeg mig sikker på at min VPN forbindelse passede til mine online aktiviteter.

Og hvad der er endnu bedre er, at Surfshark er en billig mulighed, specielt når man ser på de omfattende funktioner. Du kan tilmelde dig VPN’en for helt ned til €2.19/måned på et længere abonnement (2-års-abonnement + 3 måneder gratis), og spare vanvittige 86% I forhold til dets almindelige priser.

For begynder brugere, forklarer Surfshark’s app tydeligt hvad hver funktion gør, og de fleste af dem kan slås til og fra med et enkelt klik. Dette gør konfigurationen af app’en enkel, og det tager kun et par minutter at lave en personlig forbindelse.

Sammen med dets høje niveau af konfigurerbarhed, sikrer Surfshark at dine forbindelser altid er sikre og private, med følgende funktioner i høj kvalitet:

  • AES-256-bit kryptering — beskytter dine data og din online aktivitet med sikkerhed af militær kvalitet på alle serverforbindelser.
  • Lækagebeskyttelse – standser DNS, IP og WebRTC lækager i at afsløre din rigtige placering og dine personlige data.
  • CleanWeb — blokerer reklamer, trackere og ondsindede hjemmesider fra at indsamle dine online bevægelser, eller inficere dine enheder med malware.
  • Revideret nul-lognings politik – beviser Surfshark’s hævd om at dine data aldrig bliver logget eller opbevaret når du tilslutter dig VPN’ens servernetværk.

Jeg var glad for at lære at Surfshark understøtter hurtige og sikre protokoller, inklusiv WireGuard, OpenVPN og IKEv2 for mobilenheder. Disse protokoller er alle designet til at sikre jævne, lag-fri forbindelser, der holder dine data beskyttet. Under tests, fandt jeg ud af at WireGuard gav den mest pålidelige og hurtigste hastighed.

At bruge WireGuard sikrede at mine hastigheder med Surfshark var konsistent høje på tværs af dets globale netværk. I gennemsnit reducerede Surfshark kun min hastighed med cirka 20%, hvilket gør det hurtigt nok til hurtig torrenting, UHD streaming og sikker browsing på alle servere. Jeg oplevede ingen nedsat hastighed grundet trafik, og min forbindelse var stabil.

Med pålideligt høje hastigheder, er Surfshark at solidt valg når det kommer til at tilgå dine yndlings streaming tjenester når du rejser. Under tests, kunne Surfshark oprette forbindelse til følgende tjenester uden problemer:

Netflix Disney+  Amazon Prime Video Hulu BBC iPlayer
Showtime ESPN DAZN HBO Max …og mere!

Det eneste problem med surfshark er at ping på nogle servere var overraskende høj. Min ping steg nogle gange med mere end 300%, hvilket gør det nærmest umuligt at spille online spil, eller video chatte med venner og familie. Jeg anbefaler kun at man bruger Surfshark’s lokale servere til gaming og videoopkald, da disse overordnet set har en lavere ping.

Alle Surfsharks abonnementer er bakket op af en 30-dages pengene-tilbage garanti, hvilket gør det let at teste VPN’en risikofrit. Hvis du ikke er helt tilfreds, så kontakter du ganske enkelt kundeservice indenfor 30 dage, for at få pengene tilbage. Jeg anmodede om at få mine penge tilbage via deres 24/7 live chat, og fik mine penge tilbage indenfor 7 dage.

6. PrivateVPN – Enkelt VPN med pålidelige servere til at afblokere globalt indhold (selv i Kina)

Hurtigt kig: PrivateVPN resultater

Hastigheder God – Problemfri browsing, streaming, og torrentinghastigheder
Sikkerhed Avanceret – Kryptering af militærstandard, kill-switch og lækagebeskyttelse
Privatliv Striks – Baseret i Sverige (inden for 5/9/14 Eyes) med dokumenteret nul-lognings politik
Lokalsprogede apps til Alle hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV og Android TV
Dokumenteret deblokering Alle større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Max, SlingTV, CBS All Access m.fl.
Torrenting Understøttet – Hele servernetværket understøtter P2P-aktivitet
Kundeservice Langsom respons 24/7 via live chat, onlineformular og e-mail
Enhedsforbindelser 10
Pengene-tilbage-garanti 30 dage
Mindre ulemper Ingen kill-switch på iOS appen
Ingen tilgængelige browserudvidelser
Livechat er ikke altid tilgængelig
Bedste pris €2.08/måned (abonnement: 36 måneder)

PrivateVPN er en VPN med en høj ydeevne, selvom jeg indledningsvis var meget skeptisk pga. deres lille netværk på kun lidt over 200 servere. Hvis en VPN har så lille et servernetværk, er der en stor chance for overbelægning (hvilket betyder at du vil opleve langsommere hastigheder) og at VPN’en ikke konsekvent kan fjerne blokeringer på begrænsede hjemmesider. Men efter at have testet PrivateVPN, var jeg positivt overrasket over at opdage, at mine indledende formodninger var forkerte.

Du kan vælge mellem over 7.000 individuelle IP-adresser, så du behøver ikke at bekymre dig om forsinkelser eller serverblokeringer. Selvom det ville være rart at have flere servermuligheder, oplevede jeg ikke nogen hastigheds- eller forbindelsesproblemer under mine tests. Faktisk var jeg ret imponeret over den overordnede ydeevne – Toronto- og Hongkong-servere fungerer endda i Kina!

PrivateVPNs servere kan også afblokere Netflix i 19 lande, hvilket er det højeste antal af alle de VPN-tjenester, jeg nogensinde har testet. Dette inkluderer Netflix USA, Storbritannien, Canada, Australien, Frankrig, Brasilien og Sverige. Jeg kunne se serien Stranger Things i UHD, og den indlæste altid på tre sekunder eller mindre.

PrivateVPNs optimerede servere kan trænge igennem Netflix’ indholdsblokeringer

Der er en komplet liste over afblokerede streamingtjenester i appen. Bare klik på “Vælg Placering” for at tilgå den – du finder populære sider som Hulu og Max, såvel som mindre populære muligheder som Yle og SonyLiv.

Skærmbillede af PrivateVPN's Mac-app, der viser en liste over optimerede servere til streaming

PrivateVPN tilbyder optimerede servere til en bred vifte af streamingtjenester

Torrenting understøttes på hele servernetværket, så der er ingen grund til at forbinde til specifikke servere. Du er altid fuldstændigt anonym, da PrivateVPN bruger kryptering af militærstandard og ikke logger dine onlineaktiviteter. For at være ekstra sikker anbefaler jeg at slå IPv6-lækagebeskyttelse og kill-switchen i appens “Forbindelsesovervågnings ”-vindue til. Da jeg testede begge funktioner, fandt jeg ingen lækager og kill-switchen fungerer perfekt. Men jeg var skuffet over at finde ud af, at kill-switch kun er tilgængelig på Android, Windows og Mac. Hvis du har en iOS-enhed, har du ikke denne funktion.

Jeg fandt også ud af, at PrivateVPNs kundeserviceteam er langsomme sammenlignede med de fleste premium VPN-tjenester. Da jeg ønskede at tjekke nogle funktioner, tog det fem minutter at tale med en medarbejder, selvom jeg var den første i køen på livechat. Det var heldigt at jeg ikke havde nogle presserende tekniske problemer! Jeg havde et andet spørgsmål et par minutter senere, men da var livechatmuligheden forsvundet. Jeg kunne kun udfylde en onlineformular og vente på en respons via e-mail (jeg modtog en detaljeret respons otte minutter senere).

Selvom jeg var imponeret over PrivateVPNs præstationer, er den ikke helt på højde med de fem VPN-tjenester over den. Men den bedste måde, du kan finde ud af, om det er den rigtige VPN for dig, er ved at teste den selv. Med hvert abonnement føler en 30 dages pengene-tilbage-garanti, så du kan prøve PrivateVPN i 30 dage uden risiko. Du kan også få et endnu bedre tilbud, hvis du bruger en rabatkupon og sparer op til 65% på den samlede pris! Det er hurtigt og nemt at få alle pengene refunderet fra kundeservice, hvis du ikke ønsker at fortsætte- du kan endda kontakte dem på dit eget sprog.

For yderligere information kan du læse PrivateVPN-anmeldelsen, som giver et detaljeret indblik i sikkerheds- og privatlivsfunktioner, servere, brugeroplevelser m.m.

7. IPVanish – Robuste sikkerhedsfunktioner og god til torrenting med gratis SOCKS5 Proxy

Hurtigt kig: IPVanish resultater

Hastigheder God – Høje hastigheder til torrenting og almindelig browsing
Sikkerhed Avanceret – AES-256-bit kryptering, kill-switch og lækagebeskyttelse
Privatliv Striks – Baseret i USA (inden for 5/9/14 Eyes) med nul-lognings politik
Lokalsprogede apps til De fleste hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, Amazon Fire Stick og Amazon Fire TV
Dokumenteret afblokering De fleste større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer m.fl.
Torrenting Understøttet – Alle servere understøtter torrenting og en SOCKS5 proxy er gratis tilgængelige
Kundeservice Hurtig respons 24/7 via livechat, telefon, e-mail og online formular
Enhedsforbindelser Ubegrænset
Pengene-tilbage-garanti 30 dage
Mindre ulemper Ingen betalingsmuligheder med kryptovaluta
Kan ikke pålideligt deblokere Netflix
Ingen ad, malware eller tracker-blokker
Bedste pris €2.05/måneden (abonnement: 2 år)

IPVanish er en god mulighed, hvis du har brug for en VPN til torrenting eller gerne vil have mere privatliv online. Du får glæde af ubegrænset båndbredde og høje hastigheder, og dine browsingaktiviteter vil blive krypteret og beskyttet af den strikse nul-lognings politik. Men hvis du har brug for adgang til blokeret indhold fra udlandet (særligt streamingtjenester som Netflix), anbefaler jeg ExpressVPN i stedet.

Under mine tests downloadede jeg BitTorrent-filer gennem servere i Schweiz, Sverige og Spanien. Mine torrentinghastigheder var fantastiske, og min forbindelse forblev stabil. Jeg testede også den gratis SOCKS5 proxy, hvilket er inkluderet i alle abonnementer. Proxyen tilbyder yderligere hastigheder og anonymitet, selvom den efterlader din trafik ukrypteret. Jeg anbefaler på det stærkeste at bruge den i kombination med VPN-tjenesten- det gør risikoen mindre for at blive hacket eller inficere din enhed med virusser og malware.

Skærmbillede af IPVanish's gratis SOCKS5 proxy server legitimationsoplysninger på hjemmesiden

IPVanish er en af de få VPN-tjenester, som tilbyder en gratis SOCKS5 proxy for torrentere

Alle onlineaktiviteter er beskyttet af AES 256-bit kryptering af militærstandard og striks nul-lognings politik. Selvom tjenesten er baseret i USA (og dermed er under 5 Eyes- efterretningsnetværkets jurisdiktion), bliver hverken din browsinghistorik eller personlige data nogensinde tracket, indsamlet eller logget. Det sikrer, at selv hvis myndighederne forlanger brugerinformation, er der intet tilgængeligt data, som IPVanish kan dele.

Men på trods af de høje hastigheder og stærke sikkerhedsfunktioner er det ikke en af de bedste VPN-tjenester til streaming. Da jeg forsøgte at se Netflix USA, skulle jeg skifte servere to gange, før jeg kunne indlæse serien Stranger Things (New York og Chicago fejlede, men Boston fungerede). Hvis du leder efter en VPN, som kan afblokere begrænset indhold, synes jeg det er meget lettere og hurtigere med ExpressVPN.

IPVanish’ priser er middelhøje på markedet, men du kan bruge en rabatkupon til at spare hele 73% på den fulde pris! Hvis du ikke er sikker på, om du ønsker at binde dig til et abonnement, behøver du ikke at beslutte dig med det samme. Det er meget nemt at afprøve IPVanish med deres 30 dages pengene-tilbage-garanti – du behøver ikke engang tale med nogen, hvis du ikke ønsker at fortsætte. Bare log ind på din konto på hjemmesiden, annuller dit abonnement, og din refusion vil automatisk blive håndteret for dig.

Læs den detaljerede IPVanish-anmeldelse for at få mere information om dens hastigheder, servere, sikkerhed m.m.

8. PureVPN – Kvanteresistente krypteringsnøgler beskytter dine data fuldt ud

Hurtigt kig: PureVPN-resultater

Hastighed Middel – Solide hastigheder, men høj ping på fjerntliggende servere
Sikkerhed Avanceret – AES 256-bit kryptering, kill switch, og lækagebeskyttelse
Servere Stort – Et netværk på 6000+ servere i 65 lande
Privatliv Fremragende – Baseret på de britiske jomfruøer (udenfor 5/9/14 Eyes) og uafhængig privatlivsrevision
Lokalsprogede Apps til: De fleste enheder – Android, iPhone, Windows, Mac, og Linux
Afblokerer: De fleste større streamingplatforme – Netflix, Disney+, Amazon Prime Video, og flere
Torrenting Understøttes, men har mangler – Mindre end halvdelen af PureVPN’s servere understøtter torrenting. Bemærkelsesværdige mangler
Kundeservice Hurtigt svar 24/7 via 24/7 live chat, online formular, og email
Enhedsforbindelser 10
Tilfredshedsgaranti 31 dage
Mindre Ulemper Høj ping og langsomme hastigheder på virtuelle servere
DDoS beskyttelse og port forwarding kun tilgængelige mod ekstra pris
E-mail tickets er ustabilt
Bedste pris 1.97 €/md (2-års-abonnement + 3 måneder gratis)

PureVPN’s Kvanteresistente kryptering beskytter dig mod de seneste trusler. Efterhånden som kvantecomputere bliver mere populære, øges risiciene for din datasikkerhed også – ved at implementere kvanteresistent kryptering fremtidssikrer PureVPN din beskyttelse. Dette forsikrer mig om, at jeg kan fortsætte med at bruge PureVPN med nye teknologiske fremskridt og opretholde et højt sikkerhedsniveau.

Alle PureVPNs 6000+ servere understøttes af:

  • Kryptering af militær kvalitet i verdensklasse
  • En kill switch på alle understøttede platformsapps
  • En streng nul-lognings politik for at sikre dine personlige data
  • Beskyttelse mod IPv4-, IPv6-, DNS- og WebRTC-lækager

Skærmbillede af en ipleak.net-test, der viser nul lækager med PureVPN forbundet til en amerikansk server.

PureVPN holdt nemt mine personlige data sikre i den krypterede tunnel

PureVPN tilbyder også split tunneling og port forwarding, ekstra funktioner, der giver større kontrol over din VPN-forbindelse. Jeg fandt split tunneling særlig nyttig til at kryptere min netbank, mens jeg streamede på mine lokale konti, mens port forwarding hjalp med at forbedre torrenting-hastigheder.

I forhold til overordnede hastigheder, påvirker PureVPN ikke hastighederne væsentligt, selv på fjerne serverforbindelser. Mine hastigheder faldt omkring 20% i gennemsnit, hvilket er overraskende lavt for en budget-VPN (abonnementer starter ved 1.97 € om måneden (2-års-abonnement + 3 måneder gratis). Jeg anbefaler at bruge WireGuard for at holde hastighederne pålideligt høje, når du tilgår:

Netflix Hulu BBC iPlayer
Amazon Prime Video HBO Max …og mere!

Jeg var lidt skuffet over at finde ud af at PureVPN kun tillader torrenting på mindre end halvdelen af sine 6000+ servere. Der er mærkbare huller i P2P-dækning og nogle steder er der slet ingen torrenting-servere. Selvom jeg nemt kunne oprette forbindelse til en nærliggende P2P-server, kan du opleve problemer, hvis der ikke er nogen tæt på dig. Eksempelvis brugeroverbelastning og langsomme downloads – regioner som Afrika, Asien og Oceanien har meget begrænsede P2P-forbindelser i nærheden.

PureVPN har en fremragende 24/7 live chat funktion, som kan tilgås via hjemmesiden og appen. Dette gjorde det meget nemt at oprette forbindelse til en kundeserviceagent, som altid svarede hurtigt og grundigt på mine spørgsmål. Jeg fik dog aldrig svar på min e-mail ticket, så jeg kan ikke anbefale at bruge e-mail til at kontakte kundesupport.

Du kan prøve PureVPN risikofrit på alle dine enheder, idet den har apps til Windows, Mac, Android, iOS, og mere. Derudover starter abonnementet på kun 1.97 €/md, hvilket gør det til en meget billig løsning (2-års-abonnement + 3 måneder gratis). PureVPN er understøttet af en 31-dages pengene-tilbage-garanti, så du kan få fuld refusion, hvis du ombestemmer dig.

Du kan læse den fulde PureVPN anmeldelse her for at finde flere detaljer omkring sikkerheden og privatlivs funktionerne, kundeservice, betalingsmetoder og mere.

9. Proton VPN – Indbygget Tor understøttelse for at Holde Dine Aktiviteter Private

Hurtigt kig: Proton VPN-resultater

Hastighed God – Hurtig og stabilt nok til streaming, torrenting og browsing
Sikkerhed Avanceret – 256-bit AES kryptering, killswitch og lækagebeskyttelse
Servere Lille – Et netværk på 4690+ servere i 71 lande
Privatliv Streng – Baseret i Schweiz (udenfor de 5/9/14 Eyes) med revideret nul-lognings politik
Lokalsprogede Apps på: De fleste hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, og udvalgte routere (DD-WRT, AsusWRT, og Tomato)
Afblokerer: De fleste større streaming platforme – Netflix, Disney+, Max, og flere
Torrenting Understøttet – Alle servere understøtter torrenting
Kundeservice Hurtig svar via live chat, email og online formular
Enhedsforbindelser 10
Tilfredshedsgaranti 30 dage
Små ulemper Live chat har ikke åbent 24/7
Virker ikke i Kina
Tilfredshedsgarantien giver ikke fuld refusion
Bedste pris €4.49/md (abonnement: 2 år)

Proton VPN sikrer at din online aktivitet er anonym med dens optimerede serverforbindelser og infrastruktur. Det unikke ved Proton VPN er muligheden for at oprette forbindelse til Tor-netværket uden at downloade Tor-browseren. Du får Tors anonymitet plus krypteringen af en VPN-forbindelse. Jeg fandt ud af, at det at bruge Proton VPN med Tor ikke sænkede mine hastigheder så meget som at bruge Tor i sig selv.

Udover Tor, tilbyder Proton VPN Secure Core-servere, der fungerer som en multi-hop-funktion. Disse sender din forbindelse gennem 2 servere, med den første i et privatlivsvenligt land som Schweiz, hvilket sikrer, at dine data er private, selvom den næste server eventuelt er kompromitteret. Selvom dette sænkede mine hastigheder betydeligt (med næsten 95%), er disse servere ideelle, hvis du værdsætter dit privatliv.

Når du bruger deres almindelige servere, giver Proton VPN dig hastigheder, der er høje nok til forsinkelsesfri aktivitet. Mine hastigheder faldt ikke med mere end 40 %, selv når jeg var tilsluttet fjerntliggende servere, så jeg kunne se mine yndlingsprogrammer uden problemer. Proton VPN understøttes af et 10 Gbps servernetværk for at holde hastighederne så høje som muligt.

Skærmbillede af Proton VPN forbundet til en britisk server med A Star is Born, der spiller på BBC iPlayer.

Streaming på BBC iPlayer var let med Proton VPN hurtige servere

Proton VPN fik adgang til følgende streamingtjenester:

Netflix Disney+ Hulu Amazon Prime Video
BBC iPlayer ESPN HBO Max …og mere!

Proton VPN understøtter også P2P-fildeling på flere optimerede servere, som jeg testede ved at downloade en 2GB fil; downloaden blev færdig på knap 5 minutter. Proton VPN tilbyder dog ikke port forwarding, så du kan opleve, at upload er en langsommere proces.

For at holde dig sikker har Proton VPN:

  • AES-256-bit kryptering på hver forbindelse
  • En kill switch til at holde din onlineaktivitet anonym til enhver tid
  • Secure Core-servere der dirigerer din trafik gennem 2 servere for yderligere sikkerhed og anonymitet
  • En streng nul-lognings politik, som er blevet uafhængigt revideret
  • Hovedkvarter i Schweiz uden for Eyes Alliance-landene

Det understøtter flere forbindelsesprotokoller, herunder WireGuard, OpenVPN og IKEv2/IPSec (ikke tilgængelig på Windows-enheder). Jeg valgte WireGuard-protokollen for at holde mine hastigheder høje og forbindelsen pålidelig.

Desværre tilbyder Proton VPN ikke 24/7 live chat, hvilket er frustrerende hvis du har et presserende spørgsmål. Dog er e-mail-tickets tilgængelig døgnet rundt, og svarene er hurtigere, end jeg havde forventet – jeg fik svar på mine e-mails på mindre end 24 timer.

Hvis du gerne vil teste Proton VPN selv, starter abonnementerne ved €4.49/måned (abonnement: 2 år). Proton VPN har også en gratis plan – den er meget begrænset, men en god måde at prøve tjenesten først. Selvom det har en 30-dages pengene-tilbage garanti, får du ikke nødvendigvis fuld refusion. I stedet får du refusion for den resterende tid på dit abonnement, ikke det fulde beløb.

Tjek den dybdegående Proton VPN anmeldelse for yderligere detaljer om dets servere, hastigheder, sikkerhed og mere.

10. VyprVPN – Dokumenteret nul-lognings VPN med stærke forpligtelser over for privatliv

Hurtigt kig: VyprVPN resultater

Hastigheder Gennemsnitlig – Langsomme hastigheder, når jeg forbandt til servere langt væk
Sikkerhed Avanceret – AES-256-bit kryptering, kill-switch og lækagebeskyttelse
Privatliv Striks – Baseret i Schweiz (uden for 5/9/14 Eyes) med afprøvet nul-log-politik
Lokalsprogede apps til Alle hovedenheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Blackphone, Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV og Android TV
Dokumenteret afblokering De fleste større streamingplatforme som Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Max, BBC iPlayer m.fl.
Torrenting Understøttet – Torrenting understøttet på alle servere
Kundeservice Hurtig respons 24/7 via livechat og e-mail
Enhedsforbindelser 10
Pengene-tilbage-garanti 30 dage
Mindre ulemper Ingen lokalsproget Linux-app
Accepterer ikke kryptovalutabetalinger
Ingen kill-switch på iOS, router, Amazon Fire Stick, Amazon Fire TV og smart TV-apps
Bedste pris $3.00/måneden (abonnement: 2 år)

VyprVPN er ikke den hurtigste VPN, jeg har prøvet, men den vil beskytte dine personlige data. Den strikse nul-lognings politik er dokumenteret, og alle servere er beskyttet af kryptering af militærstandard. Det gør VyprVPN til en sikker løsning til browsing, torrenting (P2P aktivitet understøttes på alle servere) og afblokerer streamingsider fra udlandet.

Den mest unikke funktion er dens proprietære 256-bit Chameleon-protokol, som blev særligt designet til at trænge igennem censur og firewalls. Da jeg var forbundet via Chameleon-protokollen, kunne jeg afblokere amerikanske sider som Netflix, Disney+, Hulu, og Amazon Prime Video. Jeg var særligt glad for at kunne få adgang til Netflix, da de har de hårdeste restriktioner for VPN-tjenester. Jeg var i stand til at se serien Stranger Things i UHD-kvalitet med mindre end fem sekunders indlæsningstid.

Screenshot of VyprVPN streaming Stranger Things
VyprVPN Chameleon-protokollen forbandt til Netflix og trængte igennem proxyfejlen

Da jeg kørte hastighedstests gennem Ookla, opdagede jeg, at mine hastigheder blev dramatisk langsommere, når jeg forbandt til servere langt væk i USA (næsten 6.000 km væk). Min serverhastighed i Storbritannien var 43,11Mbps, som faldt med 60% til 17Mbps på amerikanske servere. Selvom det ikke var et problem for mig, fordi mine oprindelige internethastigheder er ekstremt hurtige, er VyprVPN måske ikke det bedste valg, hvis du befinder dig i et land med gennemsnitlige eller langsomme bredbåndshastigheder.

Hvis du sætter pris på privatliv frem for hastigheder, så vil du være glad for at læse at, VyprVPN er en striks nul-lognings udbyder, og deres privatlivspolitik er endda blevet dokumenteret. Cybersikkerhedsfirmaet Leviathan Security udførte en uafhængig test og fik bekræftet, at ingen identificerbare data er blevet tracket eller indsamlet. Sammen med ExpressVPN er VyprVPN en af de få tjenester, som reagerede på Center for Demokrati og Teknologis spørgeundersøgelse om VPN-tjenesters forretningsmodeller og privatlivspraksisser. Jeg sætter pris på dette høje niveau af gennemsigtighed over for offentligheden, hvilket er ret sjældent at se i branchen.

Selvom jeg oplever, at ExpressVPN er en bedre løsning når det kommer itl overordnet ydeevne, beskytter VyprVPN dig online til en meget lavere pris på $3.00 om måneden. Du kan endda spare flere penge, hvis du bruger de skjulte rabatter! Med alle abonnementer følger en 30 dages pengene-tilbage garanti, som giver dig mulighed for at prøve VyprVPN fuldstændigt uden risiko.

For at læse mere om VyprVPN kan du læse hele anmeldelsen med omfattende testresultater for hastighed, servere, brugeroplevelse m.m.

11. Ivacy VPN – Stærk sikkerhed men svingende Hastigheder og Streaming Adgang

Hurtigt kig: Ivacy-resultater

Hastighed Svingende – Hurtig lokalt, men langsommere på fjerne forbindelser med langsomme uploadhastigheder
Sikkerhed Avanceret – AES-256-bit kryptering, kill switch og lækagebeskyttelse
Servere Moderat – Et netværk på 5700+ servere i 56 lande
Privatliv Streng – Baseret i Singapore (uden for 5/9/14 Eyes) med nul-lognings politik
Lokalsprogede apps til: Alle hoved enheder – Android, iPhone, Windows, Mac, Linux, og routere
Afblokerer: Fleste større streaming platforme – Netflix, Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, Max, og flere
Torrenting Understøttet – Torrenting understøttet på alle servere
Kundeservice Hurtigt svar 24/7 via live chat og email
Enhedsforbindelser: 10
Tilfredshedsgaranti 30 dage
Mindre Ulemper Ingen kill switch til iOS eller Mac
Ingen uafhængig privatlivsrevision
Singapore samarbejder potentielt med Eyes Alliance-agenturer
Bedste pris €0.90/md (abonnement: 5 år)

Ivacy VPN tilbyder sikkerhed I verdensklasse, der effektivt beskytter dine data. Som standard har hver server:

  • AES-256-bit kryptering
  • Fuld lækagebeskyttelse for at holde din onlineaktivitet og dine personlige data sikre
  • En kill switch (ikke tilgængelig på Mac eller iOS)
  • En nul-lognings politik for alle brugerdata

Ivacy VPN har også en nyttig split tunneling funktion, som jeg konfigurerede med min browser. Jeg kunne bruge netbank online sikkert med VPN, mens jeg streamede på min lokale Netflix-konto.

Jeg var imponeret over Ivacy VPN Secure Download-funktionen, som blokerer downloads, der indeholder malware og andre trusler. Denne funktion er unik for Ivacy VPN og fungerer godt; Jeg prøvede at downloade ondsindede testfiler, og Ivacy VPN blokerede dem alle. Sikker download var især nyttig under torrenting – Ivacy VPN understøtter torrenting på hver server.

Skærmbillede af Ivacy VPN Windows-appen, der fremhæver servervalgene for funktionen Secure Download.

Ivacy VPN Secure Download-funktionen er ideel til torrenting

Ivacy VPN tilbyder flere protokoller, inklusive WireGuard, OpenVPN, L2TP/IPSec og IKEv2. Jeg brugte WireGuard-protokollen, da denne gav mig de mest pålidelige forbindelser og højeste hastigheder.

Da jeg testede VPN-hastigheder, havde jeg rimelig høje downloadhastigheder, men upload hastigheder var ofte meget lave. Dette gjorde det svært at dele P2P-filer, lave videoopkald og spille online spil uden lag.

Jeg havde også problemer med pålidelig forbindelse til streamingtjenester med Ivacy VPN. Det tog flere forsøg at få adgang til streamingkonti, selv når jeg brugte optimerede servere. Men da jeg fik oprettet forbindelse, kunne jeg streame med minimal buffering og i UHD-kvalitet. Ivacy VPN fungerer med:

Netflix Disney+ Amazon Prime Video
Hulu HBO Max …og flere!

Ivacy VPN har en bred platformskompatibilitet, så du kan downloade den til de mest populære enheder. Ivacy VPN mangler dog nøglefunktioner fra sine iOS- og Mac-apps, såsom split tunneling og en killswitch. Jeg vil gerne se at disse bliver tilføjet for at forbedre datasikkerheden.

Hvis du gerne vil teste Ivacy VPN selv, starter dens planer ved kun €0.90/måned (abonnement: 5 år). Du kan teste tjenesten uden risiko, da Ivacy VPN har en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Du kan dog ikke kræve en refusion, hvis du betaler med kryptovaluta.

Du kan læse den fulde Ivacy VPN anmeldelse her for at lære om deres servere, hastigheder, kundeservice og mere.

Hurtig sammenligningstabel: Hvilken VPN er bedst i 2024?

ExpressVPN CyberGhost PIA NordVPN Surfshark
Hastighed Fremragende God God God God
Sikkerhed & Privatliv Fremragende Fremragende Fremragende God God
Bedste Pris
(Månedlig)
€6.71 €2.19 1.85 € €2.08 €2.05
Servere 3000+ servere i 105 lande 11.676+ servere i 100 lande 35000+ servere i 91 lande 6.300+ servere i 110 lande 3200+ servere i 100 lande
Understøtter Torrenting
Split Tunneling

Hvorfor har du brug for en VPN

Det er vigtigere end nogensinde før at beskytte dig selv online, da nye trusler dukker op hver dag. Når du opretter forbindelse til internettet uden en VPN, bringer du dine personlige data i fare fra hackere, reklamesporere og endda offentlige myndigheder og din internetudbyder, der spionerer på din aktivitet.

Med en VPN kan du mindske disse risici for din datasikkerhed ved at kryptere din forbindelse og maskere din IP-adresse. Dette sikrer, at alle, der spionerer på din forbindelse, ikke kan se din onlineaktivitet, eller hvor din enhed er placeret, hvilket beskytter dit privatliv.

En VPN-forbindelse hjælper dig med at:

  • Sikre dine personlige data — Kryptering på højt niveau forhindrer andre i at se din onlineaktivitet, IP-adresse og andre oplysninger, der kan bruges til at hacke, udnytte eller begrænse din forbindelse. Dette er især vigtigt, når du bruger offentlig WiFi, som er notorisk målrettet af hackere og malware.
  • Hold dig anonym online — En VPN maskerer din IP-adresse, hvilket gør det meget svært at spore din sande placering eller etablere din identitet. Dette kan hjælpe med at forhindre onlineangreb (som DDoS-angreb) og undgå lokationsbaserede indholdsblokeringer.
  • Tilgå internettet frit — Ved at maskere din IP-adresse og oprette forbindelse til servere andre steder, kan du undgå indholdsbegrænsninger pålagt af regeringen eller specifikke tjenester, såsom Netflix. Du kan få adgang til dine onlinekonti og streamingtjenester fra hvor som helst, hvilket er praktisk, når du rejser.
  • Torrent filer uden risiko — P2P-fildeling sætter dine data i fare, da andre brugere kan se din IP-adresse, når du torrenter. Dedikerede torrenting-servere sikrer ikke kun dine oplysninger, men holder også downloadhastigheder høje for at fuldføre dine torrents hurtigere.
  • Undgå ISP begrænsninger — Din internetudbyder kan begrænse din forbindelse af forskellige årsager, herunder at bruge meget båndbredde (for eksempel når du streamer, torrenter eller spiller online). Da en VPN skjuler din online aktivitet, kan din internetudbyder ikke se, hvad du laver, og du kan undgå at få din forbindelse neddroslet.

Det er vigtigt at bemærke at selvom en service som ExpressVPN tilbyder en meget høj grad af sikkerhed og privatliv, så er det ikke en idiotsikker løsning. Mange VPN’er vil ikke beskytte dig mod malware-angreb, blokere påtrængende pop-up-reklamer, opbevare dine adgangskoder sikkert eller gøre dig fuldstændig anonym online. Det bedste forsvar mod trusler er at være forsigtig, når du er online og sørge for, at du altid opretter forbindelse til en VPN som et ekstra lag af beskyttelse.

Sådan Vælger du den Bedste VPN til Dig

Her er nogle ting du bør overveje, når du skal vælge den bedste VPN til dine behov:

  • Omfattende Sikkerhed – Din VPN bør bruge AES-256-bit kryptering, og have omfattende lækagebeskyttelse overfor WebRTC, IPv4, IPv6 og DNS lækager. Derudover bør din VPN have en kill switch i tilfælde af at forbindelsen bliver afbrudt.
  • Steng Privatlivspolitik – find en VPN med en streng nul-logningspolitik der ikke gemmer forbindelses data. Ideelt set skal VPN’en bruge RAM-baseret serverteknologi, og være uvildigt revideret.
  • Globalt server netværk — et højere antal tilgængelige servere betyder mindre bruger belastning, højere hastigheder og hurtigere forbindelsestider. Plus, et globalt netværk sikrer, at du har nærliggende servere at oprette forbindelse til, uanset hvor du befinder dig.
  • Hurtige Forbindelses Hastigheder — din VPN skal afbøde hastighedstab for at sikre, at du ikke oplever forsinkelser eller buffering, når du browser, streamer, torrenter, spil, bruger netbank og mere.
  • Optimerede Servere — Hvis du vil have en VPN til streaming, torrenting eller gaming, kan du gå efter en tjeneste med dedikerede servere til disse aktiviteter. Nogle VPN’er tilbyder slørede servere der skjuler din VPN trafik for at undgå proxydetektion.
  • Enhedskompatibilitet — vælg en VPN der tilbyder nativ app kompatibilitet til dine enheder. De fleste VPN’er har apps til populære platforme som Windows, Mac, iOS og Android, og nogle er kompatible med Smart TV’s spilkonsoller, routere og mere.
  • Top-Klasse Kunde Service — din VPN bør have 24/7 kundeservice for vigtige spørgsmål eller problemer, og som minimum tilbyde e-mail ticketing (med hurtige svar), detaljerede FAQ’s, problemløsning og opsætningsguides på dets hjælpesite.
  • Pengene-Tilbage Garanti — de fleste premium VPN’er har en pengene-tilbage garanti, der lader dig teste servicen risikofrit. Du kan sikre dig at du vælger den rigtige VPN til dine behov, og hvis du skifter mening, kan du nemt få en fuld refusion.

Hvordan bruger jeg en VPN?

Det er nemt at bruge en VPN. Når du har valgt den VPN, du ønsker, er det så nemt som at tilmelde sig et abonnement og downloade softwaren til din enhed.

  1. Få en VPN. ExpressVPN er overordnet set den bedste VPN i 2024 på grund af dens fremragende hastigheder og avancerede sikkerhedsfunktioner.
  2. Forbind til en server.
  3. Gå i gang med at browse på nettet! Nu har du komplet privatliv og anonymitet online.

Vælg den bedste VPN: Sådan rangerede og sammenlignede jeg VPN-tjenester

1. Stærk sikkerhed og privatlivsfunktioner

Alle VPN-tjenester på denne liste tilbyder kryptering af militærstandard og lækagebeskyttelse, som beskytter din internettrafik og forhindrer din rigtige IP-adresse i at blive afsløret. Jeg tjekkede også hver eneste VPN-tjenestes privatlivserklæringer for at sikre, at de har en striks nul-lognings politik, hvilket betyder at ingen tredjeparter (selv ikke VPN-tjenesten selv) kan tracke eller indsamle dine personlige data. Nogle premium VPN-tjenester tilbyder endda ekstra funktioner som en kill switch. Den blokerer straks al internettrafik, når du skifter servere, eller hvis VPN-forbindelsen på noget tidspunkt bliver ustabil.

2. Højhastighedsnetværk af globale servere

Når en VPN har en højt antal servere på globale lokaliteter, er resultatet mindre overbelastning og overbelægning. Det betyder, at du hurtigt kan forbinde til en server og få høje hastigheder – altsammen uden at konkurrere med hundredvis af andre brugere. Det er derfor, jeg kiggede på hver VPN-tjenestes servernetværksstørrelse.

Jeg sikrede mig også, at VPN-tjenesten havde servere på adskillige lokaliteter over hele verden, så det er mere sandsynligt at have en server i nærheden af sig. En kortere fysisk distance mellem din enhed og VPN-serveren sikrer en hurtig forbindelseshastighed. Det er særligt vigtigt, hvis du nyder dataintensive internetaktiviteter som UHD-streaming, onlinespil og torrenting.

3. Høj Hastigheds, Lav-Latens Servere

De bedste VPN’er tilbyder pålideligt høje forbindelses hastigheder på tværs af hele deres netværk, med lav latens (eller ping) for hurtige server svar. For hver VPN kører vi flere hastighedstests på forskellige servere ved brug af Ookla. Herefter vurderer jeg den gennemsnitlige hastighed baseret på resultaterne, og ser på forskellen som VPN forbindelsen skaber sammenlignet med standard hastighederne.

Ideelt set bør din VPN minimere hastigheds tabet der kommer på en krypteret forbindelse. Lokale server forbindelser bør være meget tæt på din normale internethastighed (ikke mere end 20% hastighedstab), hvor fjerntliggende servere maksimalt bør have et tab på 50%. En ping rate (latency) på under 100ms er perfekt – over 100ms kan forårsage mærkbart lag.

4. Afblokere streamingtjenester som Netflix, Disney+ m.fl.

Jeg undersøgte, om hver VPN kunne afblokere Netflix USA (hvilket er ekstremt svært at tilgå) og at min streamingkvalitet var i UHD. Hvis en VPN kan deblokere Netflix, har den ingen andre problemer med at deblokere andre streamingtjenester som Disney+, Hulu, Amazon Prime Video, BBC iPlayer, Max, ESPN+ m.fl.

5. Understøtter Torrenting og P2P-fil-deling

Jeg sikrede mig, at alle VPN-tjenester på listen tillader torrenting og tilbyder ubegrænset båndbredde, så du kan uploade og downloade så mange filer, du har lyst til. Jeg holdt også øje med torrenting-venlige funktioner, inklusive optimerede servere til P2P-aktivitet, SOCKS5-proxier til hurtigere downloadhastigheder og malwarebeskyttelse.

6. Fungerer på alle større enheder og operativsystemer

Hvis du er som mig, vil du være forbundet til internettet på adskillige enheder på samme tid. Det er derfor, at alle VPN-tjenester på denne liste er kompatible med populære enheder og operativsystemer. Dette inkluderer Android, iPhone, Windows, Mac, iPad, Linux, Amazon Fire TV, Amazon Fire Stick, Android TVs, Roku, Chromecast, smart TVs, spillekonsoller og routere.

7. Betalingsmuligheder og Kundesupport tilgængelighed

De bedste VPN’er tilbyder flere forskellige sikre betalingsmetoder for at gøre det nemt at starte dit abonnement. Mange vil have typiske metoder som PayPal eller debet og kreditkort, mens nogle også tilbyder anonyme betalinger via kryptovaluta.

Priserne bør være konkurrencedygtige, så jeg baserer hver VPN ud fra dens pris, sammenlignet med hvad den tilbyder. Nogle tjenester er dyrere, men tilbyder mere sikkerhed og flere privatlivs funktioner – disse har ofte rabatter og rabatkoder så man kan få et bedre tilbud. Budgetvenlige VPN’er har ofte færre servere og funktioner, men har stadig en god kryptering og nul-lognings politikker.

En VPN must-have er en kundesupport i verdensklasse, ideelt med 24/7 live chat til at besvare alle hastende spørgsmål eller problemer. Andre vigtige kunde support funktioner inkluderer ticketing for mindre vigtige spørgsmål (men stadig med hurtige svar), dybdegående FAQs, opsætningsguides og fejlfinding på VPN’ens support side.

Ofte stillede spørgsmål (FAQs) om VPN-tjenester

Hvilken VPN er bedst til at streame Netflix?

Jeg testede alle VPN’er på denne liste med Netflix, og de kan alle få forbindelse til tjenesten. Dog var det bedste overordnede valg for Netflix ExpressVPN. Med slørede servere, kan ExpressVPN tilslutte til mere end 10 Netflix biblioteker verden over, ved at undgå Netflix’s proxy detektion. Hvis Netflix kan se du bruger en VPN, kan du se Original indhold.

Plus, Express VPN’s hurtige hastigheder og pålidelige forbindelser sikrer at du kan streame dit yndlings indhold i UHD, selv når du rejser til fjerne lande.

Er VPN-tjenester sikre til torrenting?

Absolut! En top-tier VPN vil holde dine personlige data sikre når du torrenter.

Uden en VPN er dine onlineaktiviteter og IP-adresse sårbare over for uautoriserede tredjeparter, såsom din Internet Service Provider (ISP), juridiske myndigheder og andre torrentbrugere. De kan spore din placering og overvåge dine aktiviteter, hvilket kan resultere i potentielle DDoS-angreb eller juridiske problemer, hvis du ved et uheld downloader ophavsretligt beskyttet indhold. I nogle tilfælde kan din ISP endda begrænse din internethastighed, hvis du downloader for mange store filer på kort tid.

Ved at benytte en VPN kan du skjule din IP-adresse og kryptere din online trafik, hvilket gør det muligt for dig at torrente uden bekymringer. Faktisk initierer jeg aldrig torrenting uden først at forbinde til en VPN. ExpressVPN er min go-to VPN til hurtig torrenting, da den understøtter sikker P2P fil-deling på alle dens servere. CyberGhost er også et fremragende valg med optimerede P2P-servere, der imødekommer dedikerede torrenting-aktiviteter.

Det er værd at bemærke, at torrent-websteder ofte indeholder ondsindet software, der skjuler sig i pop-ups, annoncer og falske download-knapper. For at undgå disse trusler er det afgørende at blokere dem, før de når din enhed. Heldigvis har mange VPN’er på denne liste annoncer og malware-blokkere, der tilbyder omfattende beskyttelse.

Hvilken VPN er bedst til gaming?

ExpressVPN er den bedste VPN til gaming. Under mine tests, kunne jeg spille tempofyldte spil som Call of Duty: Warzone uden lag eller afbrydelser, og med ping ned til 12ms. Dette er den tid det tager for dit kontrol input at blive sendt til spilserveren og tilbage til dig – jo lavere tal jo bedre, men alt under 100ms er rigeligt til online gaming.

Det er vigtigt at huske at det at bruge en VPN for at få en in-game fordel eller tilgå regions-spærret indhold, kunne være imod spillets brugervilkår. Sørg for at du er bevidst om reglerne før du bruger en VPN, da du kunne blive spærret eller bannet.

Hvad er den bedste VPN til privatliv?

ExpressVPN er den bedste VPN til privatliv. Virksomheden har hovedkontor på De Britiske Jomfruøer (BVI), som ikke har nogen obligatoriske love om datalagring og er meget privatlivsvenlig. BVI er også uden for jurisdiktionen af nogen Eyes Alliance-stater som en ekstra beskyttelsesforanstaltning.

ExpressVPN er en af de få VPN’er, der er blevet uafhængigt revideret, hvilket beviser deres nul-lognings politik og demonstrerer tillid til sin serverinfrastruktur. Det er afgørende, at ExpressVPN bestod en test i den virkelige verden, da servere blev beslaglagt af tyrkiske myndigheder som led i en kriminel efterforskning af en bruger. Myndighederne var ikke i stand til at få nogen data, da ExpressVPNs servere fysisk ikke er i stand til at gemme brugeroplysninger.

Hvad er den hurtigste VPN?

Baseret på de tests, mit team og jeg udførte, var ExpressVPN konsekvent den hurtigste VPN over alle lokationer. Selv med de mest fjerne servere – jeg testede Melbourne, over 17.000 km fra min placering – faldt hastighederne kun 25 % fra min basishastighed. På en server meget tættere på mig nåede jeg lige over 320 Mbps (kun 17 % under min hastighed, når jeg afbrød VPN). Disse hastigheder er mere end hurtige nok til at streame i op til 4K, mens du browser, downloader og endda spiller uden afbrydelser.

Hvilke er de bedste gratis VPN-tjenester?

De bedste gratis VPN-tjenester er “Freemium ”-tjenester som Windscribe og TunnelBear – men desværre har selv de bedste gratis VPN-tjenester alvorlige begrænsninger. Selvom Freemium VPN-tjenester tilbyder pålidelige og sikre tjenester, vil du også opleve langsomme hastigheder, et antal restriktioner på servere og ingen adgang til streamingtjenester som Netflix.

Jeg ville heller ikke stole på nogen gratis VPN, som ikke har nogen synlige ulemper. Gratis VPN-tjenester er stadig nødt til at tjene penge, og lyssky virksomheder er kendt for at sælge dine private data og din browsinghistorik for at tjene penge. Endnu værre er det, at mange utroværdige gratis VPN-tjenester ofte indeholder malware, som inficerer din enhed og stjæler følsomme informationer, som dine passwords, bankhistorik og private fotos.

Se på Betternet VPN-tjenesten. Dette er en populære gratis VPN med over 10 millioner downloads – og alligevel er det branchekendt, at Betternet VPN er en af de mest malware-inficerede VPN-tjenester på markedet, som i al hemmelighed installerer trackere på deres brugeres enheder. Mangel på sikkerhed og anonymitet udraderer fuldstændigt formålet med at have en VPN.

Hvis du kun har brug for en VPN i en kortere periode, er den bedste gratis VPN faktisk en premium VPN med en pengene-tilbage garanti. Du kan for eksempel bruge CyberGhost i 45 dage gratis med deres 45 dages pengene-tilbage-garanti. Så snart du er færdig med denne tjeneste, kan du nemt få pengene tilbage ved at tale med kundeservice.

Jeg har testet pengene-tilbage-garantien for at se, om det fungerede – og det gjorde det! Det var supernemt at få mine penge tilbage, da jeg blot talte med kundeservice via deres 24/7 livechat og min refusion blev ekspederet med det samme. Det bedste af det hele var, et jeg fik mine penge tilbage på fem hverdage.

Skærmbillede af en bruger, der med succes anmoder om en refusion fra CyberGhost via live chat med 30-dages pengene-tilbage-garanti
Det er hurtigt og nemt at få alle pengene tilbage med CyberGhosts 45 dages pengene-tilbage-garanti

Hvad er den bedste VPN til Kina?

Baseret på rigtige tests udført i Kina, er den bedste VPN ExpressVPN. Det er en af de få VPN-tjenester, som pålideligt kan få bugt med den kinesiske firewall, og nemt få adgang til blokerede sider som Facebook, Google, Gmail, YouTube, Wikipedia, Netflix m.fl.

Lokale myndigheder kan ikke se, hvad du laver online, da ExpressVPN bruger kryptering af militærstandard for at beskytte din internettrafik. I tilfælde af at du har en ustabil forbindelse er der en automatisk kill-switch, som sikrer, at ingen ukrypteret data lækkes online ved et uheld. De kinesiske myndigheder er kendt for deres strikse onlineovervågning, så disse sikkerhedsfunktioner er vigtige for at sikre dit online privatliv i Kina.

Bare sørg for, at du downloader ExpressVPN til din enhed, før du ankommer til Kina. Når du først er i landet, vil du opdage, at den ikke er tilgængelig i app store, og deres hjemmeside er blokeret. Hvis du kun skal opholde dig i Kina et par uger, kan du endda bruge 30 dages pengene-tilbage-garantien for at få ExpressVPN.

Hvad er den bedste VPN med dedikerede IP’er?

CyberGhost er den bedste VPN med en dedikeret IP. Denne betalte tilføjelse kan reducere bivirkningerne ved at bruge delte IP-adresser på en VPN, såsom “dårlig naboeffekt.” Hvor andre brugere med same IP kan misbruge tjenester som søgemaskiner, finansielle institutioner, streamingsider og mere. Når du derefter bruger den samme IP-adresse til at få adgang til disse tjenester, bliver du blokeret eller skal forsøger at komme igennem en CAPTCHA. Med din egen dedikerede IP stopper dette med at være et problem.

CyberGhost undgår også mesterligt at binde dig til din valgte statiske IP ved at lade dig købe en anonym token, som du derefter kan indløse på din konto. På denne måde kan du endda købe og give en statisk IP til familie eller venner. Ulempen er, at hvis du mister din token, mister du adgangen til IP’en.

Hvad er den bedste VPN med port forwarding?

Den bedste VPN til port forwarding er Private Internet Access. Du kan nemt slå funktionen til i dens indstillinger, og når du opretter forbindelse til en server, får du vist en tilfældigt valgt port, som du kan bruge.

Skærmbillede af PIAs Windows-app, der viser, hvordan du slår portvideresendelse til i menuen Netværksindstillinger.

Du kan konfigurere port forwarding og oprette forbindelse til PIA på mindre end 30 sekunder

Hvis du ikke ved, hvad port forwarding er, er her en hurtig oversigt: port forwarding åbner i princippet en port gennem NAT-firewallen på dit lokale netværk for at fremskynde og tillade mere direkte netværksforbindelser. Normalt skjuler NAT-firewallen IP-adresserne på de enheder, der er tilsluttet din router. Dette kan dog føre til problemer som at bestemte servere ikke kan oprette forbindelse til din enhed, eller langsommere hastigheder generelt.

Bemærk: Port forwarding kan eksponere dit lokale netværk for trusler, da data transmitteret via den forwardede port ikke vil være beskyttet af VPN’en.

Vil en VPN stoppe ISP-throttling?

En premium VPN kan hjælpe med at forhindre ISP-throttling ved at skjule din onlineaktivitet. ISP-throttling forekommer ofte, når din internetudbyder registrerer høj båndbreddebrug og ønsker at regulere netværkstrafikken. En VPN i verdensklasse, som de tjenester der er nævnt her, krypterer din online aktivitet — mens din internetudbyder kan se, at du er forbundet til en VPN, kan de ikke se, hvad du gør, for at pålægge nogen begrænsninger.

Din internetudbyder kan bruge teknikker som “peering” til at spionere på din databrug og potentielt begrænse din forbindelse. Nogle internetudbydere har været kendte for at drosle hastighederne til Netflix og Amazon Prime for at opmuntre dig til at bruge andre tjenester, der er tilknyttet internetudbyderen. Ved at oprette forbindelse via en VPN-server kan din internetudbyder ikke registrere dine webstedsbesøg, P2P-fildeling eller nogen anden aktivitet, som kan hjælpe dig med at undgå throttling.

Hvad er den bedste VPN til Android og iOS?

ExpressVPN er klart den bedste VPN til Android og iOS enheder. Den fungerer med alle Android-telefoner og -tablets og understøtter de fleste iPhones og iPads.

Mens mange VPN’er begrænser dine mobilprotokolmuligheder til kun IKEv2, Lader ExpressVPN dig vælge mellem IKEv2, Lightway UDP, og Lightway TCP. Med denne fleksibilitet kan du balancere hastighed og sikkerhed afhængigt af dine behov. Du kan også lade ExpressVPN automatisk vælge den passende tunnelingsprotokol for dig.

ExpressVPNs hastigheder på Android og iOS var lynhurtige under mine tests, uanset om jeg brugte mit WiFi eller LTE/4G-netværket. På Android sænkede ExpressVPN min netværkshastighed med omkring 14%, så mine hastigheder var stadig hurtige nok til spil og torrenting. Hastigheden faldt med omkring 15 % på min iPhone, så jeg kunne stadig se Netflix-shows i UHD og med minimal buffering.

Uanset om du bruger ExpressVPN på Android eller iOS, har du fuld adgang til dens 3000+ servere i 105 lande. Du får også flotte, intuitive apps, der giver dig fuld kontrol over VPN’ens indstillinger med få klik. Du kan download ExpressVPN til din mobilenhed og prøv den selv uden risiko – ExpressVPN er understøttet af en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, kan du nemt få en refusion – ingen stillede spørgsmål.

Hvordan fungerer VPN-tjenester?

Er en forkortelse for Virtuelt Privat Netværk og hjælper dig med at forblive anonym og sikker online. Når du bruger en VPN, bliver din internettrafik sendt via VPN-tjenestens sikre servernetværk. Trafikken er krypteret, så ingen kan spore dig online – hverken din internetudbyder, hackere eller myndighederne kan se, hvad du laver.

VPN-tjenesten giver dig en ny Internetprotokol (IP)-adresse. Din IP-adresse indeholder dine lokalitetsinformationer og lader hjemmesider og tjenester se, hvor du er forbundet fra. Når du forbinder til en VPN, får du en ny IP-adresse baseret på serverplaceringen. På denne måde kan du bruge en VPN-til at omgå censur, firewalls og lokalitets-specifikke restriktioner.

Jeg befinder mig for eksempel i Storbritannien på nuværende tidspunkt. Når jeg ønsker at se Netflix USA, skal jeg bare forbinde til en VPN-server i USA. Det giver mig ikke blot adgang til Netflix USA, men til alle andre sider i USA (Amazon Prime Video, Hulu, ESPN m.fl.)

Hvor meget koster en VPN? Kan jeg få en god og billig VPN?

Du behøver ikke at betale premium-priser for at få en VPN med højeste ydeevne (særligt hvis du kan finde rabatkuponer eller skjulte tilbud!). Selvom priser kan variere blandt VPN-udbydere, får du altid de bedste rabatter, hvis du vælger et langvarigt abonnement. Det er ofte blot nogle få kroner hver måned, hvilket er mindre end en kop kaffe!

Husk at hver VPN på denne liste har en pengene-tilbage-garanti, så du selv kan afprøve dem risikofrit.

Gør en VPN min enhed langsommere?

En VPN vil gøre hastigheden på din enhed en lille smule langsommere (selvom der er et par ting, du kan gøre for at forbedre din hastighed). Dette sker, fordi din forbindelse omdirigeres via en VPN-server og krypteres, hvilket betyder at den er længere om at nå sin destination. Hvis du har mere end en enhed forbundet til VPN-tjenesten, kan det også betyde, at din hastighed falder.

Det er derfor, det er vigtigt at bruge en VPN, som allerede er hurtig – det sikrer, at enhver ændring i hastighed er minimal. ExpressVPN er den hurtigste VPN på denne liste, så jeg har aldrig oplevet en betydelige nedgang, når jeg browser, streamer og torrenter. Selv når jeg forbandt tre enheder (min Windows bærbare, iPhone XS og iPad), var faldet i hastighed næsten umærkeligt.

For at teste hastigheden på din egen enhed kan du prøve ExpressVPN selv ved at bruge deres 30 dages pengene-tilbage-garanti. Det er fuldstændigt risikofrit – hvis du ikke mener, at ExpressVPN er hurtig nok til dine behov, kan du nemt bede om at få pengene tilbage.

Er VPN-tjenester lovlige?

Det er fuldstændigt lovligt at bruge en VPN i de fleste dele af verden inklusive i USA, Storbritannien, Australien og Canada. Men lande med internetovervågning eller censur er strikse i reguleringen af brug af VPN-tjenester. Det inkluderer Kina, De Forenede Arabiske Emirater, Tyrkiet, Irak, Hviderusland, Rusland m.fl.

I Kina, er det for eksempel kun lovligt at bruge myndighedsgodkendte VPN-tjenester. Disse VPN-tjenester logger dine personlige data og onlineaktiviteter og deler dem med myndighederne. Et andet eksempel er De Forenede Arabiske Emirater (UAE), hvor du ikke må bruge en VPN til at få adgang til indhold i andre lande (som Netflix USA). Hvis du bliver taget, kan du få en bøde eller blive smidt i fængsel – selvom hovedparten af VPN-brugere i UAE gør det uden nogle juridiske problemer.

For at være på den sikre side bør du undersøge de lokale love vedrørende VPN-tjenester og kun bruge en VPN til lovlige aktiviteter.

Hvordan får jeg en VPN med nul-logn